Rotary Tiller
Ditching
Subsoiling Machine1

KUALITAS PISAN, PELANGGAN NGAPAK

MESIN ZHICHENG KUALITAS PERTAMA,
KUALITAS PERTAMA

Weifang Zhicheng Machinery Co., Ltd. Dumunung ing ibukutha layangan sing apik ing jagad - Kota Weifang, Provinsi Shandong. Dumunung ing Taman Industri Junbukou, lan transportasi kasebut trep banget. Diadegake ing taun 2009. perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuat lan teknologi peralatan canggih, utamane ngasilake traktor mini, traktor mlaku, mesin rotary, mesin parit, mesin plaking jero, mesin bali crash crash, produk pertanian liyane.

  • Over 10 years of agricultural machinery production history. The scientific and exact quality control and provide reliable guarantee.Over 10 years of agricultural machinery production history. The scientific and exact quality control and provide reliable guarantee.

    Profesional

    Sajrone 10 taun sejarah produksi mesin pertanian. Kontrol kualitas ilmiah lan pas lan menehi jaminan sing bisa dipercaya.

  • In China, Europe,Africa and South America market, we have a good quality,good regulation,good service, acclaimed.In China, Europe,Africa and South America market, we have a good quality,good regulation,good service, acclaimed.

    Kejujuran

    Ing pasar China, Eropa, Afrika lan Amerika Selatan, kita duwe kualitas sing apik, peraturan sing apik, layanan sing apik, diakoni.

  • ISO9001 quality management system certification,EC declaration of conformity and CE certification ISO9001 quality management system certification,EC declaration of conformity and CE certification

    sertifikat

    Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, deklarasi EC sesuai lan sertifikasi CE

KUALITAS PISAN, PELANGGAN NGAPAK

Kita
Produk KUALITAS PERTAMA,
PELANGGAN Dhisike

Utamane ngasilake traktor mini, traktor mlaku, ngolah rotary, mesin selokan, mesin plaking jero, mesin bali nabrak jerami, produk pertanian liyane.

  • Rotary Tiller

  • Pupuk Ditching Lan Mesin Ngubur Lemah

  • Mesin Ditching

  • Bajak Ganda

  • rotary-tiller
  • walking-tractor
  • 4-wheel-4wd-mini-tractor
  • mower
  • fogging-machine

KUALITAS PISAN, PELANGGAN NGAPAK

FITUR
PRODUK KUALITAS PERTAMA,
PELANGGAN Dhisike

Utamane ngasilake traktor mini, traktor mlaku, ngolah rotary, mesin selokan, mesin plaking jero, mesin bali nabrak jerami, produk pertanian liyane.

Perusahaan iki wis lulus manajemen sistem manajemen mutu 1SO lan sertifikasi CE.