• Best 3 point hitch pto rotary tiller for tractor

    Trucker rotter 3 pto rotter paling apik kanggo 3 traktor

    Nggunakake

    Apa sampeyan nggawe turf ngubengi lapangan golf utawa ngasilake tetanen cilik, pacul puter cocog kanggo nyiyapake lemah ndhuwur kanggo tanduran ~ nggawe Rampung lan sampurna kanggo persiapan potong lan pekarangan ~ nambah produktivitas, uga presentasi.

  • Rotaty Tiller

    Roter Tiller

    Pengalaman lan keahlian teknis para insinyur ngaktifake kita ngrancang lan ngekspor macem-macem seri High Speed ​​Rotary Tillers 1GN. Rotavator iki akeh digunakake ing industri tetanèn kanggo nyiyapake lemah kanthi cepet kanggo nyebar kanthi gabung, nyiram lan nyulam. Dirancang kanthi tliti, sawetara kita dikenal kanggo konfigurasi sing kuat, resistensi karat lan standar daya tahan sing luwih apik. Salajengipun, Kita uga nggawe manawa rotavator iki cocog karo standar industri sing umum.

  • Three point hitch tiller /3 4 5 6 7 ft rotary tiller for sale

    Tanduran pajak telu tikel / 3 4 5 6 7 ft

    Petani Rotter Rotary Rotter 1GLN seri kanthi transmisi gear sisih, bisa dipasang karo traktor 25-180hp. Iku nganggo piso sing gampang ditangkep ing kursi pisau disk, sing bisa njeblug jerami lan cocog kanggo tanah sing angel. Iki cocog karo lapangan sawah lan tanah garing, sing nganggo desain Eropa lan teknologi Eropa, kanthi penampilan apik lan karya sing apik, sing kabeh awak luwih abot tinimbang Model normal, stabilitas sing luwih dhuwur, panggunaan luwih akeh lan luwih dawa umur.