• Hot Sale Farming Mini Garden Tractor

    Traktor Taman Mini Dijual Panas

    Model Spesifikasi: ZC-QH121, ZH-QH151, ZC-QH181, ZC-QH201 Mesin: Horisontal, silinder tunggal, patang stroke, Daya digawe adhem banyu: 8.82-25.74KW Gearbox: Gearbox utama lan gir gearbox tambahan No. (Maju / Reverse): 6/2 Kacepetan peringkat: 2400 r / min Kopling: Single-tahap, garing, dual-disc, konstan, gesekan Tirus (Ngarep / Mburi): 600-12 / 750-16 Min. reresik lemah: 210mm Trek roda: 680-740mm, bisa diganti miturut panjaluk sampeyan. Dimensio ...
  • 12hp 15hp 18hp 20hp 24hp 28hp 32hp 35hp 4 Wheel Small Mini Tractor Price

    12hp 15hp 18hp 20hp 24hp 28hp 32hp 35hp 4 Roda Traktor Mini Kecil

    Traktor mini anyar kanthi alat sing beda-beda, cocog kanggo dataran, pegunungan lan wilayah bukit, ditambah karo alat sing cocog kanggo plow, ngolah rotary, panen, tanduran, pumping lan operasi liyane.

  • Mini Tractor

    Traktor Mini

    Iki minangka traktor cilik (traktor mini) sing paling anyar, diganti saka traktor sing mlaku. Bedane karo jinis commen yaiku kabeh rodhane papat bisa obah.

  • Small farm mini tractor for sale

    Traktor mini farm cilik didol

    Pasokan pabrik Rega murah

    Kualitas pangkat paling dhuwur

    Multi-tujuan

    Mesin diesel 12hp 15hp 18hp lan 20hp