• 4×4 Agriculture Diesel Mini Tractor 4wd With Cabin/Sunshade

    4 × 4 Pertanian Diesel Mini Tractor 4wd Kanthi Kabin / Sunshade

    Traktor pacuan papat roda yaiku jinis bothe towing lan nyopir kanthi fungsi sing lengkap, gampang dikendhaleni lan kabeh jinis mesin tani. Iki digunakake digunakake kanggo plowing, rotary-cultivating, sow, irrigating, spraying, harvesting and transport etc. etc. in sawah, garing, tanah gandum, lan kebon anggur.

  • China Farming Electric Tractors 30hp 35hp 40hp 45hp 50hp 55hp 60hp

    Traktor Listrik Elektrik 30hp 35hp 40hp 45hp 50hp 55hp 60hp

    Traktor duwe fitur efisiensi sing luwih dhuwur, konsumsi bahan bakar sing luwih murah lan gampang digunakake lsp. Iki macem-macem fungsi sing akeh dipasang. Bisa digunakake ing macem-macem papan sing sempit kayata taman, kebon, taman lemah lan konstruksi kutha.

  • Factory Supply Mini farm Garden Tractor Price

    Rega Pabrik Mini farm Taman Reaktor

    Fitur Utama
    1) Mesin Versatile lan kuat kanthi konsumsi bahan bakar murah - Luwih produktivitas lan efisiensi.
    2) Desain Ergonomis lan kompak - Yen sampeyan pengalaman sing nyenengake nalika ngolah, plowing, tilling etc.
    3) Gunakake peternakan sing diowahi - petani wortel, panen, panen potota, mesin ditching, mower FM lan liya-liyane.