• 4×4 Agriculture Diesel Mini Tractor 4wd With Cabin/Sunshade

    4 × 4 Agriculture Diesel Mini Tractor 4wd Kanthi Kabin / Sunshade

    Traktor roda papat yaiku jinis penarik lan nyopir bothe kanthi fungsine lengkap, gampang dioperasikake lan kabeh jinis mesin pertanian. Umume digunakake kanggo plow, rotary-budidaya, nyebar, irigasi, nyemprot, panen lan transportasi lsp. Ing sawah, lahan garing, lahan garing, lan kebon.

  • China Farming Electric Tractors 30hp 35hp 40hp 45hp 50hp 55hp 60hp

    Traktor Listrik Pertanian China 30hp 35hp 40hp 45hp 50hp 55hp 60hp

    Traktor duwe fitur efisiensi sing luwih dhuwur, konsumsi bahan bakar murah lan operasi gampang lsp. Multi-fungsi kanthi akeh lampiran bisa diinstal. Bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem karya ruang sempit kayata taman, pertanian, karya taman bawah tanah lan konstruksi kutha.

  • Factory Supply Mini farm Garden Tractor Price

    Pabrik Pasokan Mini farm Traktor Rega

    Fitur utama
    1) Mesin sing serbaguna lan kuat kanthi konsumsi bahan bakar sithik —Ningkatake produktivitas lan efisiensi.
    2) Desain ergonomis lan kompak — Nawakake pengalaman sampeyan sing nyenengake nalika ngolah, ngluku, ngolah lsp.
    3) Alat pertanian sing bisa diganti - ngolah karier, trailer, pemanen potota, mesin parit, mesin pemotong FM lan liya-liyane.