Weifang Zhicheng

Machinery Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Weifang Zhicheng Machinery Co., Ltd.

Weifang Zhicheng Machinery Co., Ltd. dununge ing ibukota layangan sing apik ing jagad - Kota Weifang, Provinsi Shandong. Dumunung ing Taman Industri Junbukou, lan transportasi sing trep banget.

Diadegake ing taun 2009. perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuat lan teknologi peralatan canggih, utamane ngasilake traktor mini, traktor mlaku, mesin rotary, mesin parit, mesin plaking jero, mesin bali crash crash, produk pertanian liyane.

Layanan Kita

Perusahaan iki wis lulus manajemen sistem manajemen mutu 1SO lan sertifikasi CE.

Kita mesthi netepi prinsip "kualitas dhisik, pelanggan dhisik", kanthi sikap ilmiah lan kaku, pionir lan inovatif, lan terus maju. Nambah layanan purna jual lan nguatake tim layanan, supaya kita bisa luwih pas lan efektif kanggo pelanggan anyar lan lawas kanggo nyedhiyakake produk sing luwih apik lan layanan sing luwih apik.

Kerjasama tulus karo pengusaha domestik lan manca, maju tangan, nggawe brilian.

Produsen Profesional Lan Pimpinan Mesin Pertanian

Ana luwih saka 10 set produksi canggih lan peralatan uji coba sing njamin kualitas produk, Kita uga duwe tim teknis profesional ing ngrancang lan ngasilake sing bisa memenuhi sarat sing beda saka pelanggan, mula kita bisa ndhukung lini produksi OEM. We offer pre-24 jam dhukungan lan dhukungan sawise -sales, kanggo njamin komunikasi ing wektu antarane klien lan kita Kajaba iku., kabeh sing njamin produk sing mumpuni. Lan kita wis nggawe hubungan sing apik banget karo negara-negara Amerika Selatan, Eropa, Asia, lan Afrika .Kami ngembangake paling ora 2 jinis produk anyar saben taun kanggo memenuhi pasar dunia. Tim kita duwe pengalaman sing sugih lan profesional ing urusan bisnis internasional. Pabrik kita dununge ing Kota Weifang, Provinsi shandong, 180km saka plabuhan Qingdao, sekaligus ana Bandara Weifang sing cedhak karo pabrik, dadi kepenak banget para pelanggan bisa riko, Ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!