Weifang Zhicheng

Mesin Co, Ltd

Profil Perusahaan

Weifang Zhicheng Machinery Co, Ltd

Weifang Zhicheng Machinery Co, Ltd dununge ana ing ibukutha layang sing apik ing dunia - Kutha Weifang, Provinsi Shandong. Disedhiyakake ing Taman Perindustrian Junbukou, lan transportasi gampang trep.

Diadegake ing taun 2009. perusahaan kasebut duwe tenaga teknis sing kuwat lan teknologi peralatan sing maju, utamane ngasilake traktor mini, traktor lumampah, petualang rotary, mesin penculian, mesin plowokan jero, mesin ngasilake jaraman, jerami, produk pertanian liyane.

Layanan Kita

Perusahaan wis ngliwati manajemen sistem manajemen kualitas 1SO lan sertifikasi CE.

Kita mesthi netepi prinsip "kualitas luwih dhisik, pelanggan dhisik", kanthi sikap ilmiah lan kaku, perintis lan inovatif, lan terus maju.Iki layanan sawise-sales lan ngiyatake tim layanan, supaya kita bisa luwih tepat lan efektif kanggo pelanggan sing anyar lan lawas nyedhiyakake produk sing luwih apik lan layanan sing luwih apik.

Gotong royong karo pengusaha negoro lan manca, maju kanthi tangan, nggawe sarwa apik.

Produsen Profesional lan Pamimpin Mesin Agrikultur

Ana luwih saka 10 set peralatan produksi lan uji coba sing njamin kualitas produk, Kita uga duwe tim teknis profesional kanggo ngrancang lan ngasilake sing bisa nyukupi syarat-syarat sing beda saka pelanggan, mula kita bisa ndhukung garis produksi OEM. Kita nawarake 24 jam sadurunge dodolan lan sawise ndhukung, kanggo njamin komunikasi ing wektu antarane klien lan kita Kejabi., kabeh sing njamin produk sing mumpuni. Lan kita wis nggawe hubungan sing apik banget karo negara-negara Amerika Kidul, Eropa, Asia, lan Afrika .Ingka ngasilake paling ora 2 jinis produk anyar saben taun kanggo ketemu pasar dunia. Tim kita duwe pengalaman sing sugih lan profesional ing urusan bisnis internasional. Pabrik kita ana ing Kota Weifang, Provinsi shandong, 180km saka port Qingdao, ing wektu sing padha ana Bandara Weifang cedhak pabrik kita, saengga, kepenak banget kanggo para pelanggan nggawe kunjungan, Nggoleki kerjasama karo sampeyan!