Traktor rotary paling apik 3 titik kanggo traktor

Tukang rotary minangka mesin budidaya sing dicocogake karo traktor kanggo ngrampungake operasi budidaya lan raking. Amarga kemampuan ngremuk lemah sing kuwat lan permukaan sing rata sawise budidaya, mula akeh digunakake; ing wektu sing padha, bisa ngethok stroberi sing dikubur ing ngisor permukaan lemah, sing gampang digunakake kanggo operasi seeder lan nyedhiyakake kasur wiji sing apik kanggo bibit mengko.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Model

1GXNZ-90

1GQN-125

1GQN-140

1GQN-160

1GQN-180

1GQN-200

1GQN-230

1GQN-250

1GQN-270

Lebar kerja (mm)

900

1250

1400

1600

1800

2000

2300

2500

2700

Ambane Tillage (mm)

≥80

120

120

120

120

120

120

120

120

Daya sing cocog (kw)

5.88-14.7

18.4-25.7

22-25.7

25.7-29.4

44.1-66.2

44.1-66.2

66.2-95.6

66.2-95.6

95.6-132.3

Cara ngirim

gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission

Kacepetan puteran r / min

182-275

222

230

230

255

255

255

255

255

Nomer agul-agul

20

30

32

40

48

52

60

64

72

Bobot (kg)

57

183

185

230

400

439

520

535

570

Radiasi girasi (mm)

195

195

195

225

245

245

245

245

265

Nyambung

karo traktor

langsung
sambungan

suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion

DETAIL PRODUK

Petani rotary iki nduweni fungsi kanggo ngilangi dhasar bajak, mulihake struktur lapisan lemah, ngapikake kapasitas panyimpenan kelembapan lemah, ngilangi sawetara gulma, nyuda penyakit penyakit lan hama serangga, leveling lemah, lan ngundhakake standar tetanen operasi mekanisasi.

1. Panularan: chain driven.

2. Kothak gir grafit digawe saka wesi cor.

3. Bentuk plate suspensi digawe kanthi nglereni laser, lokasi cetakan.

4. Piranti rantai bisa diatur.

5. Plat proteksi sisih ditambahake menyang defleksi mburi.

6. Dhuwur ngolah bisa disetel.

7. Bilah kasebut ana ing tes panas lan tes khusus
Tugas rotary tugas abot
Fitur:
Tutup mburi sing luwes kanggo keamanan uga nyedhiyakake finish sing lancar ~ 6 bilah sing luwih kuat saben flange kanggo ngolah lemah ndhuwur sing luwih tliti ~ skid sing bisa disetel dhuwur kanggo kontrol ambane ~ desain ekstra kuwat kanggo umur dawa & linuwih.

Kaluwihan pabrik kita
1. Kita wis pengabdian ing mesin pertanian luwih saka 10 taun.
2.Kita duwe fasilitas sing apik lan sistem kontrol kualitas sing apik.
3. Pabrik kita dununge ing taman industri kanthi transportasi sing trep.
4. Kita bisa ngasilake luwih saka 2000 set rotary tiller saben wulan.

1GNQ Series Rotary Tiller details3
b980eaca
1GNQ Series Rotary Tiller details5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita