Trucker rotter 3 pto rotter paling apik kanggo 3 traktor


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Model

1GXNZ-90

1GQN-125

1GQN-140

1GQN-160

1GQN-180

1GQN-200

1GQN-230

1GQN-250

1GQN-270

Lebar kerja (mm)

900

1250

1400

1600

1800

2000

2300

2500

2700

Ambane tillage (mm)

≥80

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

Daya sing cocog (kw)

5.88-14.7

18.4-25.7

22-25.7

25.7-29.4

44.1-66.2

44.1-66.2

66.2-95.6

66.2-95.6

95.6-132.3

Cara pangiriman

pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission

Kacepetan puteran r / min

182-275

222

230

230

255

255

255

255

255

No bilah

20.

30

32

40

48

52

60

64

72

Bobot (kg)

57

183

185

230

400

439

520

535

570

Radiasi girasi (mm)

195

195

195

225

245

245

245

245

265

Nyambung

karo traktor

langsung
sambungan

telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion

KERTAS PRODUK
Petani Rotary minangka mesin pertanian sing cocog karo traktor kanggo ngrampungake operasi penanaman lan rake. Amarga kemampuan ngrusak lemah lan permukaan sing rata sawise penanaman, mula wis digunakake; ing wektu sing padha, bisa ngethok tunggul sing dikubur ing ngisor lemah, sing trep kanggo operasi semah, lan nyedhiyakake amben wiji sing apik kanggo winih mengko.

Petani rotary iki nduweni fungsi kanggo ngrusak bajak ngisor, mulihake struktur lapisan lemah, nambah kapasitas panyimpenan kelembapan lemah, mbusak sawetara suket, nyuda penyakit tanduran lan hama serangga, leveling lemah, lan nambah standar pertanian operasi mekanisasi.

1. Transmisi: didorong chain.

2. Kothak gear grafis digawe saka wesi sing matak.

3. Bentuk suspensi plate digawe dening pemotong laser, lokasi ngecor.

4. Chain piranti tangane luwes.

5. Plato pangayoman sisih samping ditambahake ing deflection mburi.

6. Dhuwur tilling bisa diatur.

7. Wilah-wilah kasebut ditindakake kanthi tes panas lan tes khusus
Tenaga rotary abot
Fitur:
Tutup mburi sing bisa disesuaikan kanggo safety uga nyedhiyakake rampung sing alus ~ 6 lading kuat sing luwih lengkap saben flange kanggo ngolah lemah sing luwih jero ~ skid luwes sing cocog kanggo kontrol jero - desain sing luwih kuat kanggo umur dawa & linuwih.

Kaluwihan saka pabrik kita
1. Kita duwe pengabdian ing mesin petani luwih saka 10 taun.
2.We duwe fasilitas sing dilengkapi lan sistem kontrol kualitas sing apik.
3. Pabrik kita sing ana ing taman industri kanthi transportasi sing gampang.
4. Kita bisa ngasilake luwih saka 2000 nyetel petani rotary saben wulan.

1GNQ Series Rotary Tiller details3
1GNQ Series Rotary Tiller details4
1GNQ Series Rotary Tiller details5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita