• 4 Stroke Petrol Professional Brush Cutter Grass

    4 Suket Pemotong Sikat Bensin Profesional

    Mesin pemotong rumput minangka alat mekanik kanggo nyukur rumput, vegetasi, lsp. Dumadi saka kepala pemotong, mesin, rodha mlaku, mekanisme mlaku, agul-agul, pegangan tangan, lan bagean kontrol.
    Kepala cutter dipasang ing rodha mlaku, mesin dilengkapi mesin, poros output mesin dilengkapi agul-agul, lan agul-agul nggunakake rotasi mesin kanthi kecepatan dhuwur kanggo nambah kacepetan, ngirit kerjane wektu lan nyuda jumlah sumber daya manungsa.