Traktor Listrik Elektrik 30hp 35hp 40hp 45hp 50hp 55hp 60hp


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

354 Parameter teknis traktor
model  ZC354
ketik 4 × 4wheel 
ukuran dawa (mm) 3020
ambane (mm) 1300
dhuwur (mm) 1780
undakan rodha ngarep (mm) 1025,1225
rodha mburi (mm)  1000-1300 luwes
dhasar gandar (mm) 1730
Mbusak ngresiki (mm) 290
bobote struktur (kg) 1300
mesin model  4TE35
ketik banyu inline digawe adhem papat silinder 4
kekuwatan dirating (kw) 25.8
kacepetan tarif (r / min) 2350
jinis bahan bakar diesel 
ban rodha ngarep  6.00-16
rodha mburi  9.50-24
jinis setir katup puteran cycloid, kebak jinis setir hidrolik
jinis transimisi 8F + 2R
Jinis penundaan 1 kategori link 3 poin mburi

Fitur Utama
1) Struktur prasaja ing jinis linier, gampang diinstal lan konsultasi.
2) Nganggo komponen merek terkenal ing donya ing bagean pneumatik, bagian listrik lan bagian operasi.
3) Nganggo tanggapan ngarep lan mburi kanggo nggarap tugas pertambangan.
4) Kanthi lampu lalu lintas bali sing mewah kanggo visi lan karya sing luwih apik;
5) Paring kompresor hawa kanggo nyambung karo rem udara udara mburi.

Layanan Kita
1. Wis ngasilake traktor luwih saka 10 taun ing China, kita dadi profesional ing traktor lan kita ngekspor menyang Kanada, Yunani, Kenya, Pakistan, Costa Rica ... etc. Kualitas traktor sing bisa dipercaya tansah digayuh karo para klien, saéngga entuk klompok klien sing dipercaya karo traktor lan kita.
2. Kita mesthi bisa menehi traktor klien sing paling disenengi, amarga kita ora mung pabrikan nanging uga menehi rega grosir klien, sanajan supaya conto conto potongan. Sing luwih akeh sing sampeyan order, luwih murah rega kasebut.
3. Aksesoris sing akeh banget karo traktor bisa memenuhi syarat-syarat klien. Kita profesional nyedhiyakake kabeh aksesoris sing arep dilampirake karo traktor, saengga bisa mbantu luwih akeh karo gaweyan petani.
4. Wektu pangiriman cepet, bakal luwih trep kanggo ngresiki.
5. Duwe mesin ing stok lan wektu pangiriman cepet, bakal luwih trep kanggo ngresiki purasi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita