Traktor Listrik Pertanian China 30hp 35hp 40hp 45hp 50hp 55hp 60hp

Traktor duwe fitur efisiensi sing luwih dhuwur, konsumsi bahan bakar murah lan operasi gampang lsp. Multi-fungsi kanthi akeh lampiran bisa diinstal. Bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem karya ruang sempit kayata taman, pertanian, karya taman bawah tanah lan konstruksi kutha.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

354 Parameter teknis traktor roda
model  ZC354
jinis 4 × 4wheel 
ukuran dawa (mm) 3020
jembaré (mm) 1300
dhuwur (mm) 1780
ngidhak rodha ngarep (mm) 1025,1225
rodha mburi (mm)  1000-1300 bisa diatur
pangkalan poros (mm) 1730
Min. Reresik lemah (mm) 290
bobot struktur (kg) 1300
mesin model  4TE35
jinis banyu inline digawe adhem patang stroke 4 silinder
dirating daya (kw) 25.8
kacepetan tarif (r / min) 2350
jinis bahan bakar solar 
ban rodha ngarep  6.00-16
rodha mburi  9.50-24
jinis setir katup rotasi sikloid, kebak jinis setir hidrolik
jinis transimisi 8F + 2R
Jinis suspensi 1 kategori link 3-posisi posisi mburi

Fitur Utama
1) Struktur sederhana ing jinis linier, gampang dipasang lan dirawat.
2) Ngadopsi komponen merek canggih sing misuwur ing jagad pneumatik, bagean listrik lan bagean operasi.
3) Ngadopsi counterweight ngarep lan mburi kanggo nggayuh kerja keras sing luwih abot.
4) Kanthi lampu lalu lintas mburi sing mewah kanggo sesanti lan karya sing luwih apik;
5) Gunakake kompresor udara kanggo nyambung karo rem udara trailer bali.

Layanan Kita
1. Wis ngasilake traktor luwih saka 10 taun ing China, kita trampil banget ing traktor lan ngekspor menyang Kanada, Yunani, Kenya, Pakistan, Costa Rica… lsp. Kualitas traktor sing bisa dipercaya mesthi dihargai dening klien, mula entuk akeh klompok klien sing percaya karo traktor lan kita.
2. Kita bisa nyedhiyakake traktor klien sing paling larang regane paling apik, amarga kita ora mung pabrike, nanging uga menehi rega grosir marang para klien, malah dadi pesanan sampel. Luwih-luwih sampeyan pesen, regane luwih murah.
3. Aksesoris sing akeh banget karo traktor bisa memenuhi macem-macem kebutuhan klien. Kita profesional nyedhiyakake kabeh jinis aksesoris sing bisa dilampirake karo traktor, saengga bisa mbantu luwih akeh babagan pakaryan sampeyan.
4. Wektu pengiriman cepet, bakal luwih gampang kanggo purachsing.
5. Duwe mesin ing stok lan wektu pangiriman cepet, bakal luwih gampang kanggo purachsing.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita