Weifang Zhicheng Machinery Co, Ltd

Alamat Pabrik

Alamat Pabrik: Desa shaowengmiao, Kota Junbukou, Kecamatan Weicheng, Kota Weifang, Shandong, China.

Alamat Kantor

Alamat Kantor: Kamar1608, Gedung Jintai, Pojok Lor-Kulon Jalan-jalan Jalan Dongfeng West lan Jalan Changsong, Kecamatan Weicheng, Kota Weifang, Provinsi Shandong.

Telpon

Tel: 0086 18764704890
Samsung / Wechat:
0086 18764704890

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita