Weifang Zhicheng Machinery Co., Ltd.

Alamat Pabrik

Alamat Pabrik: Desa shaowengmiao, Kutha Junbukou, Distrik Weicheng, Kota Weifang, Shandong, China.

Alamat Kantor

Alamat Kantor: Room1608, Bangunan Jintai, Sudut Lor-Kulon Persimpangan Jalan Dongfeng West lan Dalan Changsong, Distrik Weicheng, Kota Weifang, Provinsi Shandong.

Telpon

Telp: 0086 18764704890
Whatsapp / Wechat:
0086 18764704890

Jam

Senen-Minggu : 24 jam kanthi online

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita