• Disc Mower Lawn Grass Cutter

    Pemotong Rumput Pemotong Rumput Disc

    Fitur mesin pemotong disk Rotary

    1. Biasane dipasang ing sisih ngarep traktor mlaku lan traktor Mini. Bisa nganggo peralatan hidrolik.

    2. Cilik lan pinter, migunani banget bisa larang regane.

    3. Fungsi: kanggo nglereni Semanggi lan bulrush lan suket. Aplikasi: Nyulam ing kebon, Panen Panganan lan motong rumput.

    4. Efisiensi Kerja: 3 ~ 4 mu saben jam.

    5. Siji nganggo gir, lan liyane nganggo sabuk.