• Disc plough  for 3 point hitch tractor

    Plow plow kanggo traktor kendharaan 3 titik

    Plow disc peralatan pertanian dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, disk kanthi muter kanggo muter lemah, utamane, cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang tanduran utawa tanduran, tahan lemah gedhe lan akeh watu lan bata, lsp. Apik nglereni suket lan jerami, ora mandheg dening suket, lemah utawa watu, lsp. Miturut strukture, bisa dipérang dadi macem-macem jinis seri 1LY (T); 1LY seri; Seri 1LYX; Seri 1LY (SX). Plow piringan peralatan pertanian wis dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, disk kanthi muter kanggo muter lemah, utamane cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang tanduran utawa tanduran , tahan lemah amba lan akeh watu lan bata, lsp. Apik nglereni suket lan jerami, ora bisa mandheg suket, lemah utawa watu, lsp.

  • Factory Supply Disc Plough For Farm Tractor

    Plow Pasokan Pabrik Kanggo Traktor Pertanian

    Plow plato wis dipasang kanthi traktor lumampah lan traktor mini, sajrone operasi, cocog kanggo dienggo ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang tanduran utawa tanduran, tahan lemah gedhe lan akeh watu lan bata, lsp. Apik kanggo motong suket lan jerami lan bebas mandheg ing suket, lemah utawa watu, lan liya-liyane. Efisiensi kanggo makarya kanthi kualitas apik sajrone operasi. Gampang diatur lan kuwat.