• Tractor Mounted Ditching, Fertilizer And Soil Burying Machine

    Tritch Mounted Ditching, Pupuk Lan Mesin Kubur Lemah

    Mesin iki duwe limang fungsi utama: ngisi otomatis yen wis rampung, selokan, selokan lan pupuk dhewe sing diisi, ngolah rotary lan nyuda; mesin duwe kaluwihan volume sithik, gravitasi sing kurang, operasi sing gampang, bisa cocog kanggo operasi kemudi, selokan lan pembuahan ing buah kebon, wolfberry Tionghoa, anggur, blueberry lan tanduran ekonomi liyane.