• Tractor Mounted Ditching, Fertilizer And Soil Burying Machine

    Traktor dipasang Ditching, Pupuk lan Mesin Panguburan Tanah

    Mesin iki nduwe limang fungsi utama: ngisi otomatis kanthi otomatis, ngrampungake, nyeret lan dibuahi dhewe, mundur lan nggegirisi; mesin kasebut duwe kaluwihan volume cilik, gravitasi sing sithik, operasi sing trep, bisa cocog kanggo operasi setir, ditching lan dibuahi ing woh anggur, wolfberry, anggur, blueberries lan pamriksan liyane.