Mesin Ditching Kanggo Traktor Mini 3 Hitch

Mesin alur pambuka minangka piranti parit pembukaan anyar sing efisien lan praktis.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

model ZC-30
bobote 200kg
jembaré makarya 30-40cm
ambane digunakake 20-60cm
kekuwatan sing cocog 25-100hp

Sawise mesin diesel liwat sabuk menyang kopling, drive kothak gir sing mlaku, poros transmisi, poros mburi lan sapanunggalane kanggo nyadari gerakan lurus maju utawa mundur saka alur rantai.

Umume digunakake kanggo irigasi, scallion, jahe, pembuahan kebon, sayuran omah kaca lan saluran kebon lan liya-liyane. Selokan sing bentuke lurus, mujur, jero lan amba.

Panggunaan produk
1. Griya ijo plastik ing sanjabane operasi lemah lan saluran got.
2. Nyelehake lan mbuwang lapangan scallion lan lapangan jahe.
3. Kebon (apel, woh pir, anggur, kesemek, wit jujube, lsp) minangka operasi pembuahan parit.
4. Operasi got lan kebon irigasi.
5. Operasi tandur anggur ing musim salju.
6. Selokan sawah Mulberry, operasi pembuahan.
Cocog kanggo kabeh jinis lemah: lemah hard, lempung, lemah ireng, gunung, lemah alus bisa digunakake

Layanan Kita
1. 24 jam layanan baris.
2. Nalika nemoni masalah kegagalan mesin, pabrik kita bakal ngatasi masalah kasebut bisa diselesaikan sajrone 1 jam.
3. Mesin Povide instal video.
4. Kontrol kualitas 100% sadurunge diterusake.
5. Nyedhiyakake informasi logistik, kayata pengiriman liwat segara, pengiriman liwat DHL ekspres, pangiriman FEDEX, layanan pelacakan wektu nyata.
6. Wektu pangiriman: Sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita