Mesin Ditching Kanggo Traktor Mini 3 Point Hitch


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

model ZC-30
bobote 200kg
ambane kerja 30-40cm
nyambut gawe 20-60cm
kekuwatan dicocogake 25-100hp

Sawise mesin diesel ngliwati sabuk menyang klac, nyopir kothak mlaku, poros transmisi, gandar mburi lan liya-liyane kanthi sadar gerakan langsung utawa mundur alur rantai.

Digunakake utamane kanggo irigasi, scallion, jahe, pembuahan orchard, sayur-sayuran omah kaca lan saluran banyu dusun, lan sapiturute.

Panggunaan produk
1. Griya ijo plastik ing njaba pinggiran lemah lan operasi selokan got.
2. Nambah lan nggawe lemah ing lapangan scallion lan lapangan jahe.
3. Orchard (apel, woh pir, anggur, persimmon, wit jujube, lsp) operasi pembuahan pembuangan.
4. Parit banyu saluran parit lan operasi irigasi.
5. Operasi tanduran anggur ing mangsa salju.
6. Parit selam Mulberry, operasi pembuahan.
Cocog kanggo kabeh jinis lemah: lemah sing angel, lempung, lemah ireng, gunung, lemah sing gampang digunakake

Layanan Kita
1. 24 jam layanan baris.
2. Nalika ngrampungake masalah kegagalan mesin, pabrik kita bakal mesthekake manawa masalah kasebut diselehake sajrone 1 jam.
3. Povide mesin nginstal video.
4. 100% Kontrol kualitas sadurunge diterusake.
5. Nyedhiyakake informasi logistik, kaya pengiriman kanthi segara, pengiriman kanthi ekspres DHL, kiriman FEDEX, layanan pelacakan nyata.
6. Wektu pangiriman: Sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran klien.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita