• Wood Chipper With Gasoline/diesel / Electric Engine

    Chipper Kayu Kanthi Mesin Gasoline / Diesel / Listrik

    Spesifikasi Output bensin Daya 11KW Blade diameter cm 230 Speed ​​r / min 3400 Kapasitas Chipping mm 1-100 Efisiensi kg / h 600-800 Ukuran Mm 1400 * 1200 * 600 Berat kayu Kg 140 chipper minangka jinis cemprot chip, umume digunakake kanggo ngolah pinus, kayu sing beda-beda, poplar, cemara Tiongkok, pring asli lan bahan liyane. Luwih cocog kanggo ngolah kripik kayu ing medium budaya jamur sing bisa dimakan. Kompost yaiku kita ...
  • Tractor Mounted Ditching, Fertilizer And Soil Burying Machine

    Traktor dipasang Ditching, Pupuk lan Mesin Panguburan Tanah

    Mesin iki nduwe limang fungsi utama: ngisi otomatis kanthi otomatis, ngrampungake, nyeret lan dibuahi dhewe, mundur lan nggegirisi; mesin kasebut duwe kaluwihan volume cilik, gravitasi sing sithik, operasi sing trep, bisa cocog kanggo operasi setir, ditching lan dibuahi ing woh anggur, wolfberry, anggur, blueberries lan pamriksan liyane.

  • Ditching Machine For 3 Point Hitch Mini Tractor

    Mesin Ditching Kanggo Traktor Mini 3 Point Hitch

    Mesin alur pambuka minangka jinis piranti selokan pambuka anyar sing efisien lan praktis.

  • Farm Ditching Machine For Walking Tractor and Mini Tractor

    Mesin Ditching Farm Kanggo Lumaku Traktor lan Traktor Mini

    Iki digunakake magepokan karo traktor mlaku lan traktor mini. Kekuwatan traktor ditularake menyang kepala pemotong sing ditarik liwat awak gearbox, lan kepala pemotong diputus kanggo ngrampungake operasi ditching lan nambah efisiensi operasi kasebut. Iku asisten kuat kanggo kanca petani. Mesin alur pambuka minangka jinis piranti selokan pambuka anyar sing efisien lan praktis.