• Tractor Mounted Ditching, Fertilizer And Soil Burying Machine

    Tritch Mounted Ditching, Pupuk Lan Mesin Kubur Lemah

    Mesin iki duwe limang fungsi utama: ngisi otomatis yen wis rampung, selokan, selokan lan pupuk dhewe sing diisi, ngolah rotary lan nyuda; mesin duwe kaluwihan volume sithik, gravitasi sing kurang, operasi sing gampang, bisa cocog kanggo operasi kemudi, selokan lan pembuahan ing buah kebon, wolfberry Tionghoa, anggur, blueberry lan tanduran ekonomi liyane.

  • Ditching Machine For 3 Point Hitch Mini Tractor

    Mesin Ditching Kanggo Traktor Mini 3 Hitch

    Mesin alur pambuka minangka piranti parit pembukaan anyar sing efisien lan praktis.

  • Farm Ditching Machine For Walking Tractor and Mini Tractor

    Mesin Ditching Farm Kanggo Traktor Lumampah lan Traktor Mini

    Iki digunakake bebarengan karo traktor sing mlaku lan traktor mini. Tenaga traktor ditularake menyang kepala pemotong parit liwat awak gir, lan kepala pemotong diputar kanggo ngrampungake operasi parit lan nambah efisiensi operasi. Iki minangka asisten kuat kanggo kanca tani. Mesin alur pambuka minangka piranti parit pembukaan anyar sing efisien lan praktis.