Plow kaping pindho Kanggo Traktor Mini 4 Wheel


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Fungsi
Ngethok bajak ngisor bajak
Mulihake struktur lapisan bajak lemah
Ngapikake kapasitas panyimpenan banyu lemah lan pengawetan kelembapan
Ngilangake sawetara suket
Ngurangi hama lan penyakit
Ngapusi permukaan lemah
Ngapikake standar operasi mekanisasi pertanian.
Apa traktor dipasang papat roda, utamane digunakake kanggo plowing loam, loam wedhi, ditanduri lan garing.
Bajak kebon traktor iki nduweni efisiensi
Plough mouldboard ing pangaturan prasaja, duwe ruang lingkup aplikasi Wide
Nggawe ambane bisa diatur

Layanan Kita
1. kita bisa nyedhiyani layanan OEM & ODM
2. kita bisa ngresiki logo pelanggan ing bajak
3. Ukuran lan bentuk bajak bisa ditindakake miturut kebutuhan pelanggan
4. conto iku availbe
5. nyedhiyakake rega kanthi kualitas lan kompetitif
6. wektu pangiriman cepet lan tepat wektu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita