Plow Ganda Kanggo Traktor Mini 4 Roda

Plow minangka salah sawijining alat pertanian kanggo tani. Iki minangka bajak sing ditanggepi kanthi lengkap, sing kasusun saka agul-agul kandel ing pungkasan balok, biasane diikat karo klompok ternak utawa kendaraan bermotor sing narik, lan uga didhukung dening kekuwatane manungsa. Iki digunakake kanggo ngilangi blok lemah lan nggawe alur kanggo nyebar.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Fungsi
Mecah ngisor bajak
Mulihake struktur lapisan bajak lemah
Ngapikake kapasitas panyimpenan banyu lemah lan pengawetan kelembapan
Ngilangi sawetara gulma
Nyuda hama lan penyakit
Tingkat level lemah
Nambah standar operasi mekanisasi pertanian.
Yaiku plowongan roda papat sing dipasang traktor, umume digunakake kanggo ngluku loam, loam pasir, lahan sing dibudidayakake lan garing.
Bajak pertanian traktor iki duwe efisiensi sing apik
Plow mouldboard mung ana ing panyesuaian sing gampang, lan duwe jembar aplikasi
Kedalaman kerja bisa diatur

Layanan Kita
1. kita bisa nyedhiyakake layanan OEM & ODM
2. kita bisa purt logo pelanggan ing plow
3. ukuran lan bentuk bajak bisa ditindakake miturut kebutuhan pelanggan
4. conto kasedhiya
5. nyedhiyakake rega sing kompetitif lan berkualitas
6. wektu pangiriman cepet lan tepat wektu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita