• Double Plough For 4 Wheel Mini Tractor

    Plow Ganda Kanggo Traktor Mini 4 Roda

    Plow minangka salah sawijining alat pertanian kanggo tani. Iki minangka bajak sing ditanggepi kanthi lengkap, sing kasusun saka agul-agul kandel ing pungkasan balok, biasane diikat karo klompok ternak utawa kendaraan bermotor sing narik, lan uga didhukung dening kekuwatane manungsa. Iki digunakake kanggo ngilangi blok lemah lan nggawe alur kanggo nyebar.

  • Double Plough

    Bajak Ganda

    Kauntungan

    Struktur cahya, operasi sederhana, efisiensi kerja sing dhuwur

    Lapangan sing ditrapake

    Kehutanan, peternakan, budidaya, pertanian

    Ketentuan pembayaran: T / T, L / C, Kertu Kredit