FAQ

Pitakon Kerep

Ana ing endi pabrik sampeyan? Kepiye cara aku bisa tekan kono?

Pabrik kita dununge kutha Weifang, Provinsi Shangdong, China.
Udakara rong jam saka Bandara qingdao nganggo mobil.

Apa MOQ?

Biasane MOQ kita 1 set.

Ing pelabuhan endi sing biasane ngirim barang?

Biasane ngirim barang liwat plabuhan Qingdao China. (Pelabuhan liya ok miturut panjaluk sampeyan)

Kepiye babagan wektu pangiriman?

1-20 dina miturut jumlah sing beda.

Cara pangiriman?

Liwat segara, liwat udara lsp.

Apa 'syarat pembayaran?

a. 40% deposit sadurunge produksi, dhuwit saldo 60% sadurunge dikirim nganggo TT utawa Kertu Kredit.
b.100% TT utawa Kertu Kredit.

Pengin kerja sama kita?