Mesin Ditching Farm Kanggo Lumaku Traktor lan Traktor Mini


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Mesin trenching jembar cilik
1. Bisa dipasang kanggo traktor lumampah 8-20hp lan traktor mini 12-20hp.
2. Lebar ditching kudu 30cm; Ambane kerja 20-35cm.
3. Digunakake kanthi wiyar, Bisa digunakake kanggo ngilekake banyu ing kebon; jahe lan scallion.
4. kualitas apik, umur layanan dawa
Rantai lan bilah kaleng kanthi bahan khusus lan proses Pabrik, umur layanan dawa.
5. Efisiensi sing dhuwur
Saka artine lan penggali duwe efisiensi sing luwih dhuwur (3 nganti 5 kali saka penggali) lan mupangat ekonomi, utamane yen digali pipa trint sing sempit dikubur (utawa kabel), efek operasi mesin angin luwih apik. Mesin kasebut duwe struktur sing gampang, operasi sing gampang, gampang dijaga.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita