Mesin Ditching Farm Kanggo Traktor Lumampah lan Traktor Mini

Iki digunakake bebarengan karo traktor sing mlaku lan traktor mini. Tenaga traktor ditularake menyang kepala pemotong parit liwat awak gir, lan kepala pemotong diputar kanggo ngrampungake operasi parit lan nambah efisiensi operasi. Iki minangka asisten kuat kanggo kanca tani. Mesin alur pambuka minangka piranti parit pembukaan anyar sing efisien lan praktis.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Mesin trenching jembar cilik Kauntungan Utama
1. Bisa dipasang kanggo traktor mlaku 8-20hp lan traktor mini 12-20hp.
2. Jembar panyisipan 30cm; ambane kerja 20-35cm.
3. Digunakake kanthi wiyar, Bisa digunakake kanggo irigasi lahan pertanian; tanduran jahe lan daun bawang. Selokan saluran kebun lan griya ijo.
4. kualitas apik, umur panjang
Rantai trenching lan agul-agul kanthi proses material lan pabrikan khusus, umure dawa.
5. Efisiensi tinggi
Luwih saka gaweyan lan excavator duwe efisiensi sing luwih dhuwur (3 nganti 5 kali luwih gedhe tinimbang excavator) lan mupangat ekonomi, apamaneh yen digali parit sempit sing dikubur (utawa kabel), efek operasi mesin furrowing luwih apik banget. Mesin kasebut nduweni struktur sing gampang, operasi sing gampang, gampang dijaga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita