Rampung Mower

1. Khusus kanggo produksi lan adol mesin pertanian luwih saka 10 taun.

2. "CE".

3. Kanthi kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

4. Kita bisa nyedhiyakake layanan purna jual sing apik lan cepet.

5. Tujuan kita: Win-win.

6. Kita bisa ngrancang lan ngasilake mesin miturut kabutuhan pelanggan.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

DIMENSI (L x W x H)

1260x1345x600mm

1570x1345x600mm

1860x1450x600mm

Bobot STRUKTUR

200kg

210kg

230kg

CUTTING WIDTH

120cm

150cm

180cm

EFISIENSI KERJA

3500 ~ 10000m2 / h

4000 ~ 10000m2 / h

4500 ~ 12000m2 / h

SPPED PUTUS INPUT

540r / menit

540r / menit

540r / menit

DAYA DIPERLUKAN

25 ~ 35hp

30 ~ 55hp

45 ~ 75hp

1. Mesin pemotong flail iki nduweni telung model: 1200mm, 1500mm, 1800mm.
2. Didhukung dening poros PTO sing ana hubungane 3 titik, kanggo traktor jaran 25-75.
3. Kanthi roller mburi sing bisa disetel, dhuwuring motong bisa disetel.
4. Struktur kasebut tetep stabil lan stabil.
5: seri pemotong rumput FM biasane digunakake kanggo panen suket sing tuwuh ing peternakan, lapangan golf, pemulihan rumput gedhe, lan liya-liyane. Mesin iki kompak ing strukture, maju ing kinerja.

Fitur
1. Traktor dipasang, rega bermutu lan cukup, operasi sederhana.
2. Mode, loman, awet.
3. Nganggo bagean konsumsi sing murah, gampang diganti.
4. Kanthi roda papat didorong.

Factory supply fm series pto finishing mower for tractor6
Factory supply fm series pto finishing mower for tractor7
Factory supply fm series pto finishing mower for tractor8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita