Rampung Mower


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

DIMENSI (L x W x H)

1260x1345x600mm

1570x1345x600mm

1860x1450x600mm

WANG KANGGO

200kg

210kg

230kg

CUTTING WIDTH

120cm

150cm

180cm

KARYA KARYA

3500 ~ 10000m2 / jam

4000 ~ 10000m2 / jam

4500 ~ 12000m2 / jam

INPUT TURNNING SPEED

540r / min

540r / min

540r / min

PITU dibutuhake

25 ~ 35hp

30 ~ 55hp

45 ~ 75hp

1. Pemanen flail iki ana telung model: 1200mm, 1500mm, 1800mm.
2. Iki didorong batang poros PTO saka 3 poin, kanggo traktor listrik 25-75.
3. Kanthi roller mburi bisa luwes, dhuwur mowing bisa diatur.
4. Strukturé tetep lan stabil.
5: Rangkaian rumput pekarangan FM biasane digunakake kanggo panen suket sing tuwuh ing peternakan, lapangan golf, rebatansi rumput gedhe, lan liya-liyane. Mesin iki kompak ing struktur, maju kanthi kinerja.

Fitur
1. Traktor dipasang, kualitas apik lan rega cukup, operasi sing gampang.
2. Fashion, loman, awet.
3. Nganggo bagean konsumsi kanthi murah regane, gampang diganti.
4. Kanthi papat gembong didorong.

Factory supply fm series pto finishing mower for tractor6
Factory supply fm series pto finishing mower for tractor7
Factory supply fm series pto finishing mower for tractor8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita