• Finish Mower

    Rampung Mower

    1. Khusus kanggo produksi lan adol mesin pertanian luwih saka 10 taun.

    2. "CE".

    3. Kanthi kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

    4. Kita bisa nyedhiyakake layanan purna jual sing apik lan cepet.

    5. Tujuan kita: Win-win.

    6. Kita bisa ngrancang lan ngasilake mesin miturut kabutuhan pelanggan.

  • Factory supply FM series PTO finishing mower for tractor

    Pabrik pasokan mesin pemotong PTO seri PTO kanggo traktor

    Mesin ekonomi kasebut cocog kanggo sing nduweni kanggo nangani persyaratan pangopènan tanah.
    Pemotong rotary dirancang kanggo layanan sing bisa dipercaya lan gampang operasi.
    Perlindhungan kanthi nggabungake "stump-jumper" minangka peralatan standar lan garis geser PTO pin.
    Baja kelas dhuwur & glathi sing diobati kanggo umur luwih dawa.
    Kothak wesi besi cor tingkat swara murah luwih murah.
    Rear-mount chain-guard minangka peralatan standar lan pilihan chain-guard dipasang ing ngarep.
    Rampung ditutupi bubuk kanggo perawatan jangka panjang & gampang.

  • Point hitch pto tractor finish mower with ce

    Point hitch pto traktor rampung mesin karo ce

    Pangguna

    1. Sampurna ing saubenging wilayah sing suket.

    2. Nglereni macem-macem suket, wit cilik lan gosok ringan.

    3. Mbusak pinggir dalan.

    4. Nggawe geni.