Virus pencegahan epidemi rumah sakit mesin fogging desinfeksi kabut pembersih kabut

Mesin fogging termal / mesin disinfektan fogging


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Model ZC-90
Bobot 11.5kgs 
Ukurane 1180x315x310mm
Kapasitas Solusi 15L
Tangki Minyak 2L
Kekuwatan Mesin jet pulsa
Minyak Gas ing ndhuwur Ora 92 #
Sertifikat CE / ISO
Konsumsi Minyak <2.5L
Kapasitas Nyemprot Maks 90L / h

 

Rasio pestisida lan cara panggunaan (mung kanggo referensi)

1. Kabut banyu
Tanduran adhedhasar semprotan banyu, kayata: wit buah, griya ijo, jagung, gandum, katun, tebu, kastanye, pisang, kebon teh, kembang, anggur, ceri, stroberi, kiwi, lsp.

2. Metode suplai
Miturut tingkat hama lan penyakit lan cara nyemprotake obatan konvensional, dosis saka sak lemah mu dicampur banyu lan ditambahake ing kothak obat, sing bisa nyemprot udakara 1,2 mu.
Semprotan kanthi rata lan tutup panen supaya komprehensif. Kabut kasebut dipasang ing papan suwene 5-10 menit kanggo entuk asil sing paling apik.
Semprotake semprotan adoh saka potong (80-100 cm) kanggo nyegah kerusakan ing panen.
Cara nyemprot sing bener yaiku nyemprot nganti 1-2 detik sawise semprotan rata, supaya kabut bisa nahan resistensi lemah, lan banjur munggah ing sisih mburi panen supaya bisa tetep.

Thermal fogging machine fogging disinfectent machine3
Thermal fogging machine fogging disinfectent machine4
Thermal fogging machine fogging disinfectent machine5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita