mesin nyolok


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Model JLNY-90
Bobot 8.3kgs, 8.7kgs 
Ukuran 1180x280x310mm
Kapasitas Solusi 15L
Tank Minyak 2L
Kuwasa Mesin jet pulsa
Lenga Gas ing ndhuwur 92
Baterai 12v
Sertifikat CE / ISO
Konsumsi Minyak <2.5L
Kapasitas Nyemprotake Max 90L / jam

Rasio pestisida lan cara nggunakake (kanggo referensi mung)

1. Banyu kedhul
Tanaman adhedhasar semprotan banyu, kayata: wit woh, griya ijo, jagung, gandum, katun, tebu, kastanye, pisang, kebon teh, kembang, anggur, ceri, strawberi, kiwis, lsp.

Metode 2.Dispensing
Miturut tingkat hama lan penyakit lan metode penyemburan obat konvensional, dosis siji saka tanah dicampur karo banyu lan ditambahake ing kothak obat, sing bisa nyemprot udakara sekitar 1,2 m.
Semprotan kanthi merata lan tutup tanduran dadi lengkap. Kedut kasebut dilayangake ing papan kanggo 5-10 menit kanggo entuk asil sing paling apik.
Semprotan semprotan adoh saka potong (80-100 cm) kanggo nyegah kerusakan.
Cara nyemprot sing bener yaiku nyemprotake nganti 1-2 detik sawise semprotan datar, supaya kedhul kasebut nyukupi resistensi lemah, lan banjur mundhak ing mburi potong supaya bisa netepi.

Thermal fogging machine fogging disinfectent machine3
Thermal fogging machine fogging disinfectent machine4
Thermal fogging machine fogging disinfectent machine5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita