Traktor Mini

Iki minangka traktor cilik (traktor mini) sing paling anyar, diganti saka traktor sing mlaku. Bedane karo jinis commen yaiku kabeh rodhane papat bisa obah.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Model ZC-QH121, ZH-QH151, ZC-QH181, ZC-QH201
Mesin Horisontal, silinder tunggal, papat-stroke, digawe adhem banyu
Kekuwatan 8.82-25.74KW
Kothak gir: Kothak utama lan kothak gir tambahan
No Gear (Maju / Reverse): 6/2
Kacepetan dirating 2400 r / menit
Kopling Tahap tunggal, garing, dual-disc, konstan, gesekan
Ban (Ngarep / Mburi) 600-12 / 750-16
Min reresik lemah 210mm
Trek rodha 680-740mm, bisa ngganti miturut panjaluk sampeyan.
Ukuran (mm) 2400 × 1100 × 1050

* Teknisi profesional bisa diwenehake kanggo nyedhiyakake mesin ing jaban rangkah.

* Kita nawakake rega kompetitif lan kualitas tinggi.
* Solusi sing efektif biaya.
* Kontrol multi-taun.
* Layanan lengkap lan respons cepet. Kabeh pitakon bakal dijawab sajrone 12 jam.
* Mupangat langsung kanggo pelanggan lan klien.
* Dijadwalake program maintenace otomatis.
* Layanan saindhenging taun.

Napa Pilih Kita?

* Luwih saka 10 taun pengalaman ing industri mesin konstruksi lan mesin pertanian.

* Mesin kita lengkap liwati ISO9001 sistem Sertifikasi Kualitas Internasional lan sistem Kualitas China 3C.

* Amarga struktur kompak, ukuran umume cilik, lan gampang dioperasekake, traktor lan alat kita ditampa kanthi wiyar dening para pelanggan ing jagad iki.

* Kajaba rega sing cukup, barang sing berkualitas, excellentservice minangka dhasar saka bisnis kita.

* Sing njamin kabeh barang kita setaun.

Factory supply farming agriculture machinery mini garden tractor4
Factory supply farming agriculture machinery mini garden tractor5
Factory supply farming agriculture machinery mini garden tractor6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita