Traktor Mini


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Model ZC-QH121, ZH-QH151, ZC-QH181, ZC-QH201
Mesin Hiasan, silinder tunggal, papat-stroke, adhem banyu
Kuwasa 8.82-14.7KW
Gearbox: Kothak gear utama lan kothak gear bantu
Gear No. (Maju / mbalikke): 6/2
Kacepetan tanggal 2400 r / min
Klambine Tahap siji, garing, dual-disk, pancet, gesekan
Tirus (ngarep / mburi) 600-12 / 750-16
Min. reresik lemah 210mm
Track rodha 680-740mm, bisa ngganti miturut panjaluk sampeyan.
Ukuran (mm) 2400 × 1100 × 1050

* Teknisi profesional bisa diwenehake kanggo menehi layanan ing luar negeri.

* We offer rega sing kompetitif lan berkualitas tinggi.
* Solusi sing larang regane.
* Kontrol kaping pirang-pirang taun.
* Layanan lengkap lan nanggepi kanthi cepet. Kabeh pitakon bakal dijawab sajrone 12 jam.
* Entuk mupangat kanggo pelanggan lan klien.
* Program maintenace otomatis dijadwal.
* Layanan taun.

Napa Milih Kita?

* Luwih saka 10 taun pengalaman ing industri mesin konstruksi lan mesin agricutural.

* Mesin kita lengkap sistem sertifikasi Kualitas Internasional ISO9001 lan sistem Kualitas 3C China.

* Amarga struktur kompak, ukuran sakabèhé cilik, lan gampang dilakokno, traktor lan penerapan kita ditampa dening para pelanggan ing saindenging jagad.

* Kajaba rega sing berpatutan, barang berkualitas tinggi, Excellentervice minangka dhasar bisnis kita.

* Jaminan kabeh barang kita setaun.

Factory supply farming agriculture machinery mini garden tractor4
Factory supply farming agriculture machinery mini garden tractor5
Factory supply farming agriculture machinery mini garden tractor6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita