• Factory Supply Flail Mower Lawn Mower Straw Crash Returning Machine

    Pabrik Pabrik Flail Mower Strower Mower Straw Crash

    Mesin ngasilake jerami ora mung bisa nambah bahan organik ing lemah, nambah struktur lemah, nambah kesuburan lemah lan ngoptimalake persiyapan winih siaran, nanging uga bisa ngindhari pembakaran jerami lan polusi lingkungan.

  • Finish Mower

    Rampung Mower

    1. Khusus kanggo produksi lan adol mesin pertanian luwih saka 10 taun.

    2. "CE".

    3. Kanthi kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

    4. Kita bisa nyedhiyakake layanan purna jual sing apik lan cepet.

    5. Tujuan kita: Win-win.

    6. Kita bisa ngrancang lan ngasilake mesin miturut kabutuhan pelanggan.

  • Factory supply FM series PTO finishing mower for tractor

    Pabrik pasokan mesin pemotong PTO seri PTO kanggo traktor

    Mesin ekonomi kasebut cocog kanggo sing nduweni kanggo nangani persyaratan pangopènan tanah.
    Pemotong rotary dirancang kanggo layanan sing bisa dipercaya lan gampang operasi.
    Perlindhungan kanthi nggabungake "stump-jumper" minangka peralatan standar lan garis geser PTO pin.
    Baja kelas dhuwur & glathi sing diobati kanggo umur luwih dawa.
    Kothak wesi besi cor tingkat swara murah luwih murah.
    Rear-mount chain-guard minangka peralatan standar lan pilihan chain-guard dipasang ing ngarep.
    Rampung ditutupi bubuk kanggo perawatan jangka panjang & gampang.

  • Disc Mower Lawn Grass Cutter

    Pemotong Rumput Pemotong Rumput Disc

    Fitur mesin pemotong disk Rotary

    1. Biasane dipasang ing sisih ngarep traktor mlaku lan traktor Mini. Bisa nganggo peralatan hidrolik.

    2. Cilik lan pinter, migunani banget bisa larang regane.

    3. Fungsi: kanggo nglereni Semanggi lan bulrush lan suket. Aplikasi: Nyulam ing kebon, Panen Panganan lan motong rumput.

    4. Efisiensi Kerja: 3 ~ 4 mu saben jam.

    5. Siji nganggo gir, lan liyane nganggo sabuk.

  • Point hitch pto tractor finish mower with ce

    Point hitch pto traktor rampung mesin karo ce

    Pangguna

    1. Sampurna ing saubenging wilayah sing suket.

    2. Nglereni macem-macem suket, wit cilik lan gosok ringan.

    3. Mbusak pinggir dalan.

    4. Nggawe geni.