• Small Wood Chipper

    Tukang Kayu Cilik

    Product introduksi saka chipper kayu cilik Chipper kayu cilik pungkasanipun digawe mobile, pasukan crushing kuwat, efek discharge apik saka shredder cabang cilik, utamané kanggo sawetara nggunakake papan cilik, lalu lintas ora trep, jumlah shredding cabang cilik saka kedhaftar wis akèh bantuan. Dilengkapi...
    Waca liyane
  • rototiller

    rototiller

    Mesin pertanian 3 titik rototiller traktor kanggo lemah Makarya bagean saka cultivator Rotary iku sakcara utawa mlengkung agul-agul, dening luwih saka agul-agul wis tetep ing batang piso, miturut aturan tartamtu, batang piso mimpin dening traktor daya output poros rotasi,. ..
    Waca liyane
  • Farm Tractor

    Traktor Pertanian

    Traktor pertanian duwe deformasi drive roda papat sing cocog ing tingkat daya sing padha. Dibandhingake karo traktor kanthi daya sing padha, model kasebut nduweni kaluwihan adhesi sing apik, traksi sing luwih gedhe, passing, operability, maneuverability lan stabilitas kerja. Iku bisa luwih nyukupi panggunaan padi f...
    Waca liyane
  • Tractor

    Traktor

    Resistansi traksi saka traktor Resistansi traksi yaiku resistensi sing bisa ditindakake dening traktor mesin lan alat pertanian supaya bisa diatasi. Iku padha karo gaya traksi sing dilewati traktor menyang mesin lan alat pertanian liwat piranti sing nyambungake. Amarga traksi yaiku ...
    Waca liyane
  • Hand Tractor

    Traktor Tangan

    Yen traktor tangan nganggur kanggo dangu, bakal ana sawetara masalah lan gagal. Supaya ora gagal nalika digunakake maneh, kita kudu menehi perhatian marang langkah-langkah pangopènan. 1. Lokasi parkir. Paling apik diselehake ing gudang, nanging ora digabungake karo pupuk kimia ...
    Waca liyane
  • Rotary Tiller 

    Rotary Tiller 

    Panggunaan rotary tiller 1. Ing wiwitan operasi, rotary tiller kudu ing negara ngangkat. Kaping pisanan, tiller rotary kudu digabungake karo poros output daya kanggo nambah kacepetan rotasi poros pemotong menyang kacepetan sing dirating, banjur tiller rotary kudu ...
    Waca liyane
  • Hand Walking Tractor

    Traktor Hand Walking

    Traktor lumampah minangka traktor cilik, populer ing kutha-kutha minangka alat transportasi lan mesin pertanian, kanthi mesin diesel minangka tenaga, karakteristik sing cilik lan fleksibel lan kuat ndadekake banget populer karo petani. Traktor mlaku bisa didorong dening kekuwatan internal ...
    Waca liyane
  • Agriculture Tractor

    Traktor Pertanian Kab

    Negara attaches gedhe wigati kanggo karya "tetanèn, deso lan petani", orane katrangan lan wilayah saka tax tetanèn abang lan exemption luwih ditambahi, lan negara luwih nambah kakiyatan saka mundhut subsidi mesin. Mesin pertanian...
    Waca liyane
  • Rotary Tiller

    Rotary Tiller

    Tiller rotary minangka jinis mesin olah tanah sing bisa ngrampungake karya plowing lan raking nganggo traktor. Wis akeh digunakake amarga kemampuane sing kuat kanggo ngrusak lemah lan permukaan sing rata sawise mbajak. Ing wektu sing padha, bisa motong tunggul sing dikubur ing ngisor permukaan, yaiku ...
    Waca liyane
  • Wood Chipper

    Tukang Kayu

    Kita disuguhi pemandangan sing nggumunake saka cabang-cabang wit sing dipotong kanthi cepet dicerna dening chipper kayu, ngowahi dadi potongan-potongan kayu cilik sajrone sawetara detik. Dokumen Pusat No 1 wis nemtokake arah kanggo pangembangan tetanèn, deso lan petani. We...
    Waca liyane
  • Tractor

    Traktor

    Dipengaruhi wabah kaping pindho COVID-19, wong ing jaban rangkah wis miwiti "bisnis sayuran" dhewe. Tren nandur sayuran ing omah asale saka penutupan pungkasan kutha lan kekurangan pasokan. Wektu iki, wong jaban rangkah wis nganyarke cara ngembang ...
    Waca liyane
  • Brush Cutter

    Sikat Cutter

    Brush Cutter Grass : mesin multi-tujuan bisa dicocogake karo sirah lemah ngeculke, wheel weeding, piso selokan. Bisa digunakake kanthi akeh ing kebon, kebon anggur, kebon, kebon, dhasar sayuran, kebon teh, lahan pertanian lan lingkungan liyane. Mesin kasebut cilik lan bobote entheng. Ibu rumah tangga biasa wae...
    Waca liyane