• Rotary Tiller

    Rotary Tiller

    Tukang rotary minangka jinis mesin ngolah kebon sing bisa ngrampungake kerja plow lan raking karo traktor. Wis digunakake kanthi wiyar amarga kemampuane kanggo ngrusak lemah lan permukaan rata sawise plow. Sanalika, bisa ngethok stroberi sing dikubur ing ngisor ...
    Waca liyane
  • Wood Chipper

    Chipper Kayu

    Kita dianggep apik banget nalika ndeleng cabang-cabang wit sing wis dipotong kanthi cepet dicerna dening kripik kayu, dadi potongan-potongan keripik kayu mung sawetara detik. Dokumen Pusat Nomer 1 wis menehi pandhuan babagan pembangunan pertanian, pedesaan lan petani. We ...
    Waca liyane
  • Tractor

    Traktor

    Kena pengaruh wabah COVID-19 kaping pindho, masarakat ing jaban rangkah wis miwiti "bisnis sayuran" dhewe. Tren nandur sayuran ing omah diwiwiti saka pungkasan kutha lan kekurangan pasokan. Wektu iki, masarakat jaban rangkah wis nganyari cara ngembangake ...
    Waca liyane
  • Brush Cutter

    Sikat Cutter

    Rumput Pemotong Sikat: mesin multi-tujuan bisa dicocogake karo endhas lemah sing longgar, roda gulma, piso parit. Bisa digunakake ing kebon, kebon anggur, kebon, kebon, basis sayuran, kebon teh, lahan pertanian lan lingkungan liyane. Mesin cilik lan bobote entheng. Ibu rumah tangga biasa ...
    Waca liyane
  • Fogging Machine

    Mesin Fogging

    Komposisi lan prinsip kerja mesin fogging 1. Mesin fogging umume kasusun saka patang bagean: banyu, sirkuit, dalan minyak, dalan gas. Kalebu: karburator, pipa mesin lan bledosan, pipa panas, hood disipasi panas, bingkai, tangki bahan bakar, kotak obat cair, gagang kotak, obat cair ...
    Waca liyane
  • Four-Wheel Tractors

    Traktor Rodha Papat

    Traktor minangka mesin tenaga mandhiri sing digunakake kanggo narik lan nyopir mesin sing digunakake kanggo ngrampungake macem-macem operasi seluler. Uga bisa nindakake tenaga motif kerja sing tetep. Kanthi mesin, transmisi, mlaku, setir, suspensi hidrolik, output listrik, instrumen listrik, kendharaan nyopir lan trakt ...
    Waca liyane
  • Rotary Tiller

    Rotary Tiller

    Tukang rotary duwe kemampuan nglereni lan ngremuk lemah, sing bisa nggayuh efek lemah sing bisa digayuh kanthi kaping pirang-pirang operasi plow lan gandum umum. Kajaba iku, lumahing rata lan alus sawise dipotong rotary, sing bisa nyukupi sarat t ...
    Waca liyane
  • Walking Tractor

    Traktor Lumampah

    Traktor mlaku-mlaku minangka jinis alat transportasi lan pertanian sing populer ing desa lan kutha-kutha ing China. Ukurane sing cilik lan fleksibel lan dayane kuwat banget disenengi para petani. Nguripake kopling utamane gumantung ing lengen kiwa lan tengen, sing beda karo ...
    Waca liyane
  • Ditching Machine

    Mesin Ditching

    Mesin nyalin yaiku selokan, lemah, pembuahan, integrasi mesin pertanian cilik, menyang traktor roda papat cilik kanggo tenaga, mesin parit tipe tarik suspensi telung titik, mesin selokan disk pisau dobel. Jerone parit udakara 35 cm. Shichao furrow fer ...
    Waca liyane