• Disc plough  for 3 point hitch tractor

    Plow plow kanggo traktor kendharaan 3 titik

    Plow disc peralatan pertanian dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, disk kanthi muter kanggo muter lemah, utamane, cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang tanduran utawa tanduran, tahan lemah gedhe lan akeh watu lan bata, lsp. Apik nglereni suket lan jerami, ora mandheg dening suket, lemah utawa watu, lsp. Miturut strukture, bisa dipérang dadi macem-macem jinis seri 1LY (T); 1LY seri; Seri 1LYX; Seri 1LY (SX). Plow piringan peralatan pertanian wis dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, disk kanthi muter kanggo muter lemah, utamane cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang tanduran utawa tanduran , tahan lemah amba lan akeh watu lan bata, lsp. Apik nglereni suket lan jerami, ora bisa mandheg suket, lemah utawa watu, lsp.

  • Furrow Single Plough

    Bajak Tunggal

    Iki minangka piough tunggal sisih kanggo traktor mlaku 8 ~ 20hp, traktor mini 12hp ~ 20hp.

  • Factory Supply Disc Plough For Farm Tractor

    Plow Pasokan Pabrik Kanggo Traktor Pertanian

    Plow plato wis dipasang kanthi traktor lumampah lan traktor mini, sajrone operasi, cocog kanggo dienggo ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang tanduran utawa tanduran, tahan lemah gedhe lan akeh watu lan bata, lsp. Apik kanggo motong suket lan jerami lan bebas mandheg ing suket, lemah utawa watu, lan liya-liyane. Efisiensi kanggo makarya kanthi kualitas apik sajrone operasi. Gampang diatur lan kuwat.

  • Double Plough For 4 Wheel Mini Tractor

    Plow Ganda Kanggo Traktor Mini 4 Roda

    Plow minangka salah sawijining alat pertanian kanggo tani. Iki minangka bajak sing ditanggepi kanthi lengkap, sing kasusun saka agul-agul kandel ing pungkasan balok, biasane diikat karo klompok ternak utawa kendaraan bermotor sing narik, lan uga didhukung dening kekuwatane manungsa. Iki digunakake kanggo ngilangi blok lemah lan nggawe alur kanggo nyebar.

  • Double Plough

    Bajak Ganda

    Kauntungan

    Struktur cahya, operasi sederhana, efisiensi kerja sing dhuwur

    Lapangan sing ditrapake

    Kehutanan, peternakan, budidaya, pertanian

    Ketentuan pembayaran: T / T, L / C, Kertu Kredit