• Disc plough  for 3 point hitch tractor

    Plow plow kanggo traktor trak 3 titik

    Plough disc plough farm dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, cakram kanthi puteran kanggo ngowahi lemah, utamane, cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang saka tanduran utawa tanduran, resistensi lemah gedhe lan akeh watu lan batu bata, lsp. Luwih apik kanggo ngethok suket lan jerami, bebas dikepungake karo suket, lemah utawa watu, lan liya-liyane. Miturut struktur kasebut, bisa dipérang dadi macem-macem seri 1LY (T); 1-an seri; Seri 1LYX; 1LY (SX) series.hehe peralatan plough farm wis dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, cakram kanthi rotasi kanggo ngowahi lemah, utamane, cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang saka tanduran utawa tanduran. , resistensi lemah gedhe lan akeh batu lan bata, lan liya-liyane ing lapangan. Luwih becik ngethok suket lan jerami, bebas dikepungake suket, lemah utawa watu, lsp.

  • Furrow Single Plough

    Plurr Single Plurrow

    Iki minangka piough siji-sisih kanggo traktor lumampah 8 ~ 20hp, traktor mini 12hp ~ 20hp.

  • Factory Supply Disc Plough For Farm Tractor

    Plowor Pabrik Pabrik Pabrik Kanggo Traktor Ladang

    Plow disk dipasang kanthi traktor mini lan traktor mini, sajrone operasi, cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang tanduran utawa tanduran, resistensi lemah gedhe lan akeh watu lan bata, lan liya-liyane ing lapangan. Sampeyan apik kanggo ngethok suket lan jerami lan bebas dihentikan dening suket, lemah utawa watu, lan sapanunggalane cekap ing pakaryan iku kwalitas apik nalika operasi. Gampang kanggo nyetel lan kuwat.

  • Double Plough For 4 Wheel Mini Tractor

    Plow kaping pindho Kanggo Traktor Mini 4 Wheel

    Bajak iku minangka jinis tetanèn kanggo tetanèn. Iki bajak sing ditundha kanthi lengkap, sing kasusun saka agul-agul sing kandel ing mburi sawijining balok, biasane diikat kelompok klompok kewan utawa motor sing ditarik, lan uga didorong dening kekuwatan manungsa. Iki digunakake kanggo ngilangi blok lemah lan nggawe alur kanggo nyebar.

  • Double Plough

    Ganda Pisan

    Keuntungan

    Struktur entheng, operasi gampang, efisiensi kerja sing dhuwur

    Lapangan ditrapake

    Kehutanan, peternakan kewan, akuakultur, pertanian

    Tembung pembayaran: T / T, L / C, Kertu Kredit