• Wood Chipper With Gasoline/diesel / Electric Engine

    Chipper Kayu Kanthi Mesin Gasoline / Diesel / Listrik

    Spesifikasi Output bensin Daya 11KW Blade diameter cm 230 Speed ​​r / min 3400 Kapasitas Chipping mm 1-100 Efisiensi kg / h 600-800 Ukuran Mm 1400 * 1200 * 600 Berat kayu Kg 140 chipper minangka jinis cemprot chip, umume digunakake kanggo ngolah pinus, kayu sing beda-beda, poplar, cemara Tiongkok, pring asli lan bahan liyane. Luwih cocog kanggo ngolah kripik kayu ing medium budaya jamur sing bisa dimakan. Kompost yaiku kita ...
  • Best 3 point hitch pto rotary tiller for tractor

    Trucker rotter 3 pto rotter paling apik kanggo 3 traktor

    Nggunakake

    Apa sampeyan nggawe turf ngubengi lapangan golf utawa ngasilake tetanen cilik, pacul puter cocog kanggo nyiyapake lemah ndhuwur kanggo tanduran ~ nggawe Rampung lan sampurna kanggo persiapan potong lan pekarangan ~ nambah produktivitas, uga presentasi.

  • Rotaty Tiller

    Roter Tiller

    Pengalaman lan keahlian teknis para insinyur ngaktifake kita ngrancang lan ngekspor macem-macem seri High Speed ​​Rotary Tillers 1GN. Rotavator iki akeh digunakake ing industri tetanèn kanggo nyiyapake lemah kanthi cepet kanggo nyebar kanthi gabung, nyiram lan nyulam. Dirancang kanthi tliti, sawetara kita dikenal kanggo konfigurasi sing kuat, resistensi karat lan standar daya tahan sing luwih apik. Salajengipun, Kita uga nggawe manawa rotavator iki cocog karo standar industri sing umum.

  • Three point hitch tiller /3 4 5 6 7 ft rotary tiller for sale

    Tanduran pajak telu tikel / 3 4 5 6 7 ft

    Petani Rotter Rotary Rotter 1GLN seri kanthi transmisi gear sisih, bisa dipasang karo traktor 25-180hp. Iku nganggo piso sing gampang ditangkep ing kursi pisau disk, sing bisa njeblug jerami lan cocog kanggo tanah sing angel. Iki cocog karo lapangan sawah lan tanah garing, sing nganggo desain Eropa lan teknologi Eropa, kanthi penampilan apik lan karya sing apik, sing kabeh awak luwih abot tinimbang Model normal, stabilitas sing luwih dhuwur, panggunaan luwih akeh lan luwih dawa umur.

  • Disc plough  for 3 point hitch tractor

    Plow plow kanggo traktor trak 3 titik

    Plough disc plough farm dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, cakram kanthi puteran kanggo ngowahi lemah, utamane, cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang saka tanduran utawa tanduran, resistensi lemah gedhe lan akeh watu lan batu bata, lsp. Luwih apik kanggo ngethok suket lan jerami, bebas dikepungake karo suket, lemah utawa watu, lan liya-liyane. Miturut struktur kasebut, bisa dipérang dadi macem-macem seri 1LY (T); 1-an seri; Seri 1LYX; 1LY (SX) series.hehe peralatan plough farm wis dipasang kanthi traktor, sajrone operasi, cakram kanthi rotasi kanggo ngowahi lemah, utamane, cocog kanggo operasi ing lapangan kanthi suket, jerami lan batang saka tanduran utawa tanduran. , resistensi lemah gedhe lan akeh batu lan bata, lan liya-liyane ing lapangan. Luwih becik ngethok suket lan jerami, bebas dikepungake suket, lemah utawa watu, lsp.

  • Factory Supply Flail Mower Lawn Mower Straw Crash Returning Machine

    Pabrik Pabrik Flower Mower Lawn Mower Straw Crash Returning Machine

    Mesin ngasilake kanthi ngremet ora mung bisa nambah materi organik ing lemah, nambah struktur lemah, nambah kesuburan lemah lan ngoptimalake persiapan winih siaran, nanging uga bisa nyingkiri pembakaran jerami lan polusi lingkungan.

  • Finish Mower

    Rampung Mower

    1. Spesialisasi ing manufaktur lan sade mesin tani luwih saka 10 taun.

    2. "CE".

    3. Kanthi kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

    4. Kita bisa nyedhiyakake layanan sawise-sales sing apik banget lan cepet.

    5. Tujuane: Win-win.

    6. Kita bisa ngrancang lan ngasilake mesin miturut kebutuhan pelanggan.

  • walking tractor

    traktor mlaku

    Mesin diesel traktor lumampah duwe struktur sing ringkes lan kompak, bobot entheng, bisa digunakake kanggo macem-macem lapangan, kaya petani cilik, pakebonan anggur, taman kembang, omah kaca sing cocog banget kanggo kebon pegunungan.

  • 18HP walking tractor/walk behind tractor oem

    18HP mlaku traktor / mlaku ing mburi oem traktor

    18HP mlaku traktor / mlaku ing mburi oem traktor

  • Factory supply FM series PTO finishing mower for tractor

    Pabrik pabrik seri seri PTO finansial kanggo traktor

    Mesin ekonomi kasebut cocog kanggo pamilik kanggo ngatasi syarat pangopènan tanah sing.
    Pemotong rotal dirancang kanggo layanan sing bisa dipercaya lan gampang digunakake.
    Perlindhungan kanthi nggabungake "stump-jumper" minangka peralatan standar lan garis geser PTO driveline.
    Baja kelas dhuwur & lading sing diobong kanggo umur layanan sing luwih suwe.
    Kothak piranti level besi sing paling murah kualitas dhuwur.
    Penjaga chain dipasang ing mburi minangka peralatan standar lan pilihan chain-guard ngarep dipasang.
    Rampung ditutupi bubuk kanggo jangka panjang & gampang pangopènan.

  • 4×4 Agriculture Diesel Mini Tractor 4wd With Cabin/Sunshade

    4 × 4 Pertanian Diesel Mini Tractor 4wd Kanthi Kabin / Sunshade

    Traktor pacuan papat roda yaiku jinis bothe towing lan nyopir kanthi fungsi sing lengkap, gampang dikendhaleni lan kabeh jinis mesin tani. Iki digunakake digunakake kanggo plowing, rotary-cultivating, sow, irrigating, spraying, harvesting and transport etc. etc. in sawah, garing, tanah gandum, lan kebon anggur.

  • 12hp 15hp 18hp 20hp 2 wheel drive small mini tractor price

    12hp 15hp 18hp 20hp 2 rodha drive rega traktor mini cilik

    Traktor mini anyar sing ora ana gandhengane, cocog kanggo dhataran, gunung lan wilayah bukit, ditambah karo alat sing cocog kanggo plough, tillage rotary, panen, tanduran, pumping lan operasi liyane.