• China Manufacturer Farming Rotary Tiller

    Pabrik Produsen Pabrik Rotary Tiller

    Tukang rotary digunakake kanggo ngolah lahan, ngolah kebon, ngolah kebon, ngolah kebon, omah kaca lsp.

    bisa dipasang karo traktor 25-180 hp. Kita ora bisa ndeleng trek rodhane ing lemah sawise bisa. Kualitas pupuk rotary apik lan fungsine kanthi apik. cocog kanggo lahan garing lan sawah. bisa ngirit wektu, tenaga kerja lan dhuwit lsp.

  • Three point hitch tiller /3 4 5 6 7 ft rotary tiller for sale

    Tukang ngrebut telung titik / 3 4 5 6 7 ft Rotary tiller didol

    Tukang rotary tugas berat seri 1GLN kanthi transmisi gir sisi, bisa dipasang nganggo traktor 25-180hp. Nganggo pisau amba sing dipasang ing kursi piso disk, sing bisa nabrak jerami lan cocog kanggo bantala. Iki diadaptasi karo sawah lan lahan garing, sing nganggo desain Eropa lan teknologi Eropa, kanthi penampilan sing apik lan apik, sing awake luwih abot tinimbang Model normal, stabilitas sing luwih dhuwur, panggunaan sing luwih akeh lan umur dawa sing luwih dawa.

  • Best 3 point hitch pto rotary tiller for tractor

    Traktor rotary paling apik 3 titik kanggo traktor

    Tukang rotary minangka mesin budidaya sing dicocogake karo traktor kanggo ngrampungake operasi budidaya lan raking. Amarga kemampuan ngremuk lemah sing kuwat lan permukaan sing rata sawise budidaya, mula akeh digunakake; ing wektu sing padha, bisa ngethok stroberi sing dikubur ing ngisor permukaan lemah, sing gampang digunakake kanggo operasi seeder lan nyedhiyakake kasur wiji sing apik kanggo bibit mengko.

  • Wood Chipper With Gasoline/diesel / Electric Engine

    Chipper Kayu Kanthi Mesin Bensin / solar / Mesin Listrik

    Chip kayu minangka jinis shredder chip, sing umume digunakake kanggo ngolah pinus, kayu macem-macem, poplar, cemara Cina, pring asli lan bahan liyane. Iki luwih cocog kanggo ngolah keripik kayu ing medium budaya jamur sing bisa dimakan.

  • Hot Sale Farming Mini Garden Tractor

    Traktor Taman Mini Dijual Panas

    Model Spesifikasi: ZC-QH121, ZH-QH151, ZC-QH181, ZC-QH201 Mesin: Horisontal, silinder tunggal, patang stroke, Daya digawe adhem banyu: 8.82-25.74KW Gearbox: Gearbox utama lan gir gearbox tambahan No. (Maju / Reverse): 6/2 Kacepetan peringkat: 2400 r / min Kopling: Single-tahap, garing, dual-disc, konstan, gesekan Tirus (Ngarep / Mburi): 600-12 / 750-16 Min. reresik lemah: 210mm Trek roda: 680-740mm, bisa diganti miturut panjaluk sampeyan. Dimensio ...
  • 12hp walking tractordiesel /walk behind tractor /electric walking tractor odm

    Traktoriesel mlaku 12hp / mlaku ing mburi traktor / odm traktor lumampah listrik

    Desainer njaba sing anyar, kalebu mesin, sasis, listrik, umume digunakake kanggo daya tarik lan transportasi.

  • New 18hp Diesel Electric Walk Behind Tractor OEM

    Diesel Listrik 18hp Anyar Mlaku Mburi Traktor OEM

    Traktor mlaku 18HP / mlaku ing mburi traktor oem

  • 4 Stroke Petrol Professional Brush Cutter Grass

    4 Suket Pemotong Sikat Bensin Profesional

    Mesin pemotong rumput minangka alat mekanik kanggo nyukur rumput, vegetasi, lsp. Dumadi saka kepala pemotong, mesin, rodha mlaku, mekanisme mlaku, agul-agul, pegangan tangan, lan bagean kontrol.
    Kepala cutter dipasang ing rodha mlaku, mesin dilengkapi mesin, poros output mesin dilengkapi agul-agul, lan agul-agul nggunakake rotasi mesin kanthi kecepatan dhuwur kanggo nambah kacepetan, ngirit kerjane wektu lan nyuda jumlah sumber daya manungsa.

  • Disinfection Use Portable Thermal Fogger mist fogging machine sprayer

    Disinfeksi Gunakake sprayer mesin fogging mist Fogger Thermal Portable

    Fungsi produk
    Mesin kasebut saiki digunakake ing aplikasi pupuk, disinfeksi lan disterilisasi omah kaca, kehutanan, kebon, kebon teh lan palawija terbuka liyane.

  • Stainless Steel Metal Type and portable gasoline agricultural or garden fogging machine

    Tipe Logam Baja tahan karat lan mesin fogging bensin utawa taman bensin

    Matur suwun amarga wis nggunakake mesin fogging sing diproduksi dening perusahaan kami. Iki minangka jinis produk anyar sing diteliti lan dikembangake kanthi independen dening perusahaan kita. Iki minangka jinis produk sing paling canggih saiki. Mesin iki adhedhasar prinsip mesin teknologi aerospace lan nggunakake mesin pulsa tanpa perawatan. Ora ana bagean sing muter sajrone operasi, ora ana robekan ing antarane bagean, ora dibutuhake pelumasan. Mula, pangopènan iku gampang lan umure dawa. Kajaba iku, konsumsi bahan bakar sithik lan efisiensi kerja sing dhuwur minangka produk teknologi tinggi kanggo nyemprot pestisida lan disinfektan.

  • Good flexibility  two wheel walking tractor with electric Starter

    Traktor mlaku roda loro sing fleksibel kanthi Starter listrik

    Mesin diesel traktor mlaku kanthi struktur sing ringkes lan ringkes, bobot entheng, bisa digunakake kanthi akeh kanggo macem-macem lapangan, kayata lahan pertanian cilik, kebon anggur, kebon kembang, omah kaca sing cocog banget kanggo lapangan pegunungan.

  • Rotaty Tiller

    Rotaty Tiller

    Pengalaman lan keahlian teknis para insinyur ngidini kita nggawe lan ngekspor macem-macem seri High Speed ​​Rotary Tillers 1GN. Rotavator iki digunakake banget ing industri pertanian kanggo nyiyapake lahan kanggo nyebar kanthi cepet kanthi nggabungake disking, budidaya lan planking. Dirancang kanthi presisi, jangkauan kita dikenal amarga konfigurasi sing kuat, tahan korosi lan standar daya tahan sing luwih apik. Luwih, Kita uga priksa manawa rotavator iki memenuhi standar industri sing umum.