• China Manufacturer Farming Rotary Tiller

    Pabrik Produsen Pabrik Rotary Tiller

    Tukang rotary digunakake kanggo ngolah lahan, ngolah kebon, ngolah kebon, ngolah kebon, omah kaca lsp.

    bisa dipasang karo traktor 25-180 hp. Kita ora bisa ndeleng trek rodhane ing lemah sawise bisa. Kualitas pupuk rotary apik lan fungsine kanthi apik. cocog kanggo lahan garing lan sawah. bisa ngirit wektu, tenaga kerja lan dhuwit lsp.

  • Three point hitch tiller /3 4 5 6 7 ft rotary tiller for sale

    Tukang ngrebut telung titik / 3 4 5 6 7 ft Rotary tiller didol

    Tukang rotary tugas berat seri 1GLN kanthi transmisi gir sisi, bisa dipasang nganggo traktor 25-180hp. Nganggo pisau amba sing dipasang ing kursi piso disk, sing bisa nabrak jerami lan cocog kanggo bantala. Iki diadaptasi karo sawah lan lahan garing, sing nganggo desain Eropa lan teknologi Eropa, kanthi penampilan sing apik lan apik, sing awake luwih abot tinimbang Model normal, stabilitas sing luwih dhuwur, panggunaan sing luwih akeh lan umur dawa sing luwih dawa.

  • Best 3 point hitch pto rotary tiller for tractor

    Traktor rotary paling apik 3 titik kanggo traktor

    Tukang rotary minangka mesin budidaya sing dicocogake karo traktor kanggo ngrampungake operasi budidaya lan raking. Amarga kemampuan ngremuk lemah sing kuwat lan permukaan sing rata sawise budidaya, mula akeh digunakake; ing wektu sing padha, bisa ngethok stroberi sing dikubur ing ngisor permukaan lemah, sing gampang digunakake kanggo operasi seeder lan nyedhiyakake kasur wiji sing apik kanggo bibit mengko.

  • Rotaty Tiller

    Rotaty Tiller

    Pengalaman lan keahlian teknis para insinyur ngidini kita nggawe lan ngekspor macem-macem seri High Speed ​​Rotary Tillers 1GN. Rotavator iki digunakake banget ing industri pertanian kanggo nyiyapake lahan kanggo nyebar kanthi cepet kanthi nggabungake disking, budidaya lan planking. Dirancang kanthi presisi, jangkauan kita dikenal amarga konfigurasi sing kuat, tahan korosi lan standar daya tahan sing luwih apik. Luwih, Kita uga priksa manawa rotavator iki memenuhi standar industri sing umum.

  • Rotary Tiller For Walking Tractor /Mini Tractor

    Rotary Tiller Kanggo Lumampah Traktor / Mini Traktor

    Tukang rotary minangka mesin budidaya sing dicocogake karo traktor kanggo ngrampungake operasi budidaya lan raking. Amarga kemampuan ngremuk lemah sing kuwat lan permukaan sing rata sawise budidaya, mula akeh digunakake; ing wektu sing padha, bisa ngethok stroberi sing dikubur ing ngisor permukaan lemah, sing gampang digunakake kanggo operasi seeder lan nyedhiyakake kasur wiji sing apik kanggo bibit mengko.