Rotaty Tiller

Pengalaman lan keahlian teknis para insinyur ngidini kita nggawe lan ngekspor macem-macem seri High Speed ​​Rotary Tillers 1GN. Rotavator iki digunakake banget ing industri pertanian kanggo nyiyapake lahan kanggo nyebar kanthi cepet kanthi nggabungake disking, budidaya lan planking. Dirancang kanthi presisi, jangkauan kita dikenal amarga konfigurasi sing kuat, tahan korosi lan standar daya tahan sing luwih apik. Luwih, Kita uga priksa manawa rotavator iki memenuhi standar industri sing umum.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Model

1GXNZ-90

1GQN-125

1GQN-140

1GQN-160

1GQN-180

1GQN-200

1GQN-230

1GQN-250

1GQN-270

Lebar kerja (mm)

900

1250

1400

1600

1800

2000

2300

2500

2700

Ambane Tillage (mm)

≥80

120

120

120

120

120

120

120

120

Daya sing cocog (kw)

5.88-14.7

18.4-25.7

22-25.7

25.7-29.4

44.1-66.2

44.1-66.2

66.2-95.6

66.2-95.6

95.6-132.3

Cara ngirim

gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission gir transmission

Kacepetan puteran r / min

182-275

222

230

230

255

255

255

255

255

Nomer agul-agul

20

30

32

40

48

52

60

64

72

Bobot (kg)

57

183

185

230

400

439

520

535

570

Radiasi girasi (mm)

195

195

195

225

245

245

245

245

265

Nyambung

karo traktor

langsung
sambungan

suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion suspen telung titiksion

DETAIL PRODUK
Mesin ngolah lemah kanthi untu pemotong rotary minangka bagean sing digunakake, uga dikenal minangka petani rotary. Miturut konfigurasi poros piso rotary, bisa dipérang dadi rong jinis: jinis sumbu horisontal lan jinis sumbu vertikal. Tani rotary horisontal kanthi horisontal poros piso digunakake akeh. Klasifikasi kasebut nduweni katrampilan sing kuat kanggo ngremuk lemah, siji operasi bisa nggawe lemah apik, lemah lan pupuk dicampur rata, level lemah, lan memenuhi persyaratan nyebar wiji garing utawa tanduran sawah, sing mbantu nambah efisiensi kerja lan gunakake kabeh traktor nalika berjuang kanggo tetanen.

Serangkaian rotary 1GQN nggunakake sistem transmisi gir tengah, mout karo traktor liwat suspensi 3 titik. Trek roda traktor ditutupi sawise ngolah lahan amarga jembarane digunakake luwih jembar. Kualitas bisa dipercaya lan kinerja apik. Penggarap iki bisa digunakake ing kebon sing garing lan sawah. Bisa nyuda wektu, kerja, lan biaya, lsp.

Kaluwihan
a. dipasang ing traktor 25hp-180hp.
b. tutup traktor roda traktor kanthi sampurna
c. ngirit tenaga kerja lan nyuda biaya
Layanan Kita
-Warna
Sembarang warna bisa ditampa.
-Warranty wektu lan suku cadang
1.Kami nyuplai 2 taun garansi dawa
2.Suku Kerusakan sing Gampang, kita bakal ngirim sampeyan kanthi gratis. Lan ing periode garansi, yen suku cadang ora bisa digunakake amarga kualitas, kita bakal ngirim suku cadang anyar kanthi gratis
-Kahanan pembayaran
1. 30% T / T minangka setoran, 70% T / T befroe shippment
2. L / C nalika ndeleng

1GNQ Series Rotary Tiller details6
1GNQ Series Rotary Tiller details7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita