Roter Tiller


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Model

1GXNZ-90

1GQN-125

1GQN-140

1GQN-160

1GQN-180

1GQN-200

1GQN-230

1GQN-250

1GQN-270

Lebar kerja (mm)

900

1250

1400

1600

1800

2000

2300

2500

2700

Ambane tillage (mm)

≥80

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

≥120

Daya sing cocog (kw)

5.88-14.7

18.4-25.7

22-25.7

25.7-29.4

44.1-66.2

44.1-66.2

66.2-95.6

66.2-95.6

95.6-132.3

Cara pangiriman

pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission pindah transmission

Kacepetan puteran r / min

182-275

222

230

230

255

255

255

255

255

No bilah

20.

30

32

40

48

52

60

64

72

Bobot (kg)

57

183

185

230

400

439

520

535

570

Radiasi girasi (mm)

195

195

195

225

245

245

245

245

265

Nyambung

karo traktor

langsung
sambungan

telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion telung titik mandhegsion

KERTAS PRODUK
Ndorong mesin kebun lemah nganggo untu pemotong sing rotary minangka bagean sing digunakake, uga dikenal minangka tukang kebon rotary. Miturut konfigurasi batang piso rotary, bisa dipérang dadi rong jinis: jinis sumbu horisontal lan jinis sumbu vertikal. Tanduran roter horisontal kanthi garan pisau horisontal digunakake. Klasifikasi kasebut nduweni kemampuan sing kuwat kanggo ngrusak lemah, siji operasi bisa nggawe lemah, lemah lan pupuk dicampurake kanthi rata, tingkat lemah, lan nyukupi syarat-syarat lemah garing utawa penanaman sawah, sing migunani kanggo ningkatake efisiensi kerja lan nggunakake lengkap kekuwatan traktor nalika perang kanggo tetanèn.

Seri petualangan 1GQN diadopsi sistem transmisi gear tengah, ditambahi karo traktor liwat penundaan 3 titik. Trek rodha Tractor ditutupi sawise kebonan amarga ambane kerja luwih akeh. Kualitas kasebut bisa dipercaya lan kinerja ditrapake. Tanduran iki bisa digunakake ing sawah garing lan sawah. Bisa nyuda wektu, kerja, lan biaya, lsp.

Kaluwihan
a. nempel ing traktor 25hp-180hp.
suwala b. nutupi traktor roda traktor kanthi sampurna
c. nyimpen tenaga kerja lan nyuda biaya
Layanan Kita
-Kolor
Werna apa wae bisa ditampa.
-Warranty wektu lan bagean Spare
1.Kami nyawisake wektu babar pisan 2 taun
2.Bagian sing gampang dirusak, kita bakal dikirim kanthi gratis. Lan ing wektu babar pisan, yen bagean cadhangan ora bisa digunakake amarga kualitas, kita bakal ngirim sampeyan bagean gratis kanthi gratis
Istilah pambayaran
1. 30% T / T minangka simpenan, 70% T / T shippment
2. L / C ing pandeleng

1GNQ Series Rotary Tiller details6
1GNQ Series Rotary Tiller details7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita