Mesin Subsoiling

Kauntungan

1. Jembar kerja sing bisa disetel.

2. ambane kerja sing bisa disetel.

3. Operasi sing gampang.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Model 1S-220 1S-280 1S-360
Linkage Kucing Hitch 3 Titik. II / Kucing. III
Jarak Line 450-550 (utawa disesuaikan)
Jembar makarya 2200 mm 2800 mm 3600 mm
Jerone Plow 250-350 mm 250-400 mm 250-500 mm
Kacepetan Makarya 4-10 Km / H
Kebutuhan daya ndhuwur 80 Hp ndhuwur 120 hp ndhuwur 150 hp
Ukuran Sakabèhé 2,1 × 2,54 × 1,4 m 2,0 × 3,3 × 1,35 m 2,8 × 3,9 × 1,75 m
Bobot 850 Kg 1080 Kg 1580 Kg

Model 1SZL-200 1SZL-264 1SZL-300 1SZL-350
Linkage Kucing Hitch 3 Titik. II / Kucing. III
Jarak Line 400-575 mm
Jembar makarya 2000 mm 2640 mm 3000 mm 3500 mm
Jerone Plow 300-500 mm
Kacepetan Makarya 4-10 Km / H
Kebutuhan daya ndhuwur 95 hp ndhuwur 120hp ndhuwur 160 hp ndhuwur 160 hp
Ukuran Sakabèhé 2,85 * 2,4 * 1,6 m 2,9 * 2,75 * 1,6 m 2,85 * 3,25 * 1,6 m 2,85 * 3,75 * 1,6 m
Bobot Bersih 1100 Kg 1380 Kg 1730 Kg 1850Kg

Subsoiler Mini efisiensi tinggi
1. Mesin kasebut minangka kombinasi organik saka subsoiler jero lan petani rotary. Dadi bisa ngrampungake lemah pinus sing jero lan lemah sing ana ing lapangan kerja rotary.
2. Iki ditrapake kanggo nyiyapake lemah kanthi menehi wiji jagung lan gandum. Mula nyuda wektu traktor menyang lapangan lan apik kanggo njaga struktur remah lemah.
3. Nambah kemampuan lemah banyu ing lemah mesin subsoiling minangka mesin ngolah lemah kanthi multi-fungsi, sing umume digunakake kanggo ngolah lemah, nyulet lan ngolah rotary ing omah kaca utawa bangunan sedheng. Mesin kasebut nduweni karakteristik efisiensi kerja sing dhuwur lan daya tarik gedhe, lan dadi pembantu sing apik kanggo para tani supaya bisa golek bathi. Sekaligus, mesin kasebut dilengkapi shovel push-up, sing bisa digunakake kanggo bulldozer. Kajaba iku, excavator mburi sing diproduksi perusahaan bisa digunakake kanggo penggalian, reresik parit lan tanduran wit.

Utamane cocog kanggo subsoiling ing bidang kentang, kacang, katun.

Iki ngrusak lemah sing harden lan ngresiki sumur stroberi lan bisa nahan banyu ing lemah.

Keuntungan saka jarak larik sing bisa diatur, macem-macem aplikasi lan suspensi sing trep.

Layanan Kita
Kontrol kualitas ketat langkah demi langkah.
Ningkatake kuotasi lan pangiriman cepet.
insinyur profesional
Layanan purna jual sing apik.
Sampel gratis kasedhiya kanthi sarat.
Pesenan lan proses OEM nganggo sampel lan gambar teknis pelanggan.
Layanan online 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita