Mesin Subsoiling


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Model 1S-220 1S-280 1S-360
Linkage 3 Cat Hitch Cat. II / Kucing. III
Spasi Garis 450-550 (utawa disesuaikan)
Lebar kerja 2200 mm 2800 mm 3600 mm
Plough Depth 250-350 mm 250-400 mm 250-500 mm
Kacepetan Makarya 4-10 Km / H
Keperluan tenaga ndhuwur 80 Hp ndhuwur 120 hp ndhuwur 150 hp
Ukuran Sakabèhé 2.1 × 2,54 × 1,4 m 2,0 × 3.3 × 1,35m 2,8 × 3.9 × 1,75 m
Bobot 850 Kg 1080 Kg 1580 Kg

Model 1SZL-200 1SZL-264 1SZL-300 1SZL-350
Linkage 3 Cat Hitch Cat. II / Kucing. III
Spasi Garis 400-575 mm
Lebar kerja 2000 mm 2640 mm 3000 mm 3500 mm
Plough Depth 300-500 mm
Kacepetan Makarya 4-10 Km / H
Keperluan tenaga ndhuwur 95 hp ndhuwur 120hp ndhuwur 160 hp ndhuwur 160 hp
Ukuran Sakabèhé 2,85 * 2.4 * 1,6 m 2,9 * 2.75 * 1,6 m 2.85 * 3.25 * 1,6 m 2.85 * 3.75 * 1,6 m
Bobot net 1100 Kg 1380 Kg 1730 Kg 1850Kg

Subsoiler Mini efisiensi dhuwur
1. Mesin kasebut minangka kombinasi organik saka subsoiler jero lan rotereer. Supaya bisa ngrampungake lemah saka kawasan rimba pinus jero lan lemah saka padamelan rotary tilling.
2. Sampeyan bisa nggunakake persiyapan lemah luwih apik nyebar wiji lan gandum. Dadi bisa nyuda wektu traktor dadi sawah lan apik kanggo njaga struktur crumb lemah.
3. Ningkatake lemah kemampuan kelembapan banyu Mesin subsoiling minangka mesin kebun sawah sing nduwe macem-macem fungsi, sing umume digunakake kanggo kebun sawah, kerang lan rotasi ing omah kaca utawa omah sing regane murah. Mesin kasebut duwe karakteristik efisiensi kerja sing gedhe lan daya tarikan sing gedhe, lan dadi penolong apik kanggo petani supaya bisa entuk bathi. Ing wektu sing padha, mesin kasebut dilengkapi shovel munggah, sing bisa digunakake minangka bulldozer. Kajaba iku, penggali mburi sing diasilake perusahaan kasebut bisa digunakake kanggo penggalian, ngresiki trenches lan tanduran wit.

Cocog banget kanggo subsoiling ing kentang, kacang, katun.

Wutah ing lemah lan banyu garing, uga bisa nahan banyu ing njero lemah.

Iki duwe kaluwihan jarak laras laras, sawetara larapan lan penundaan trep lsp.

Layanan Kita
Langkah kontrol kualitas kanthi langkah.
Ningkatake kutipan lan pangiriman kanthi cepet.
insinyur profesional.
Layanan sawise-apik.
Sampel gratis kasedhiya kanthi syarat.
OEM lan proses OEM kanthi gambar pelanggan lan gambar teknis.
24 jam layanan online.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita