Tritch Mounted Ditching, Pupuk Lan Mesin Kubur Lemah

Mesin iki duwe limang fungsi utama: ngisi otomatis yen wis rampung, selokan, selokan lan pupuk dhewe sing diisi, ngolah rotary lan nyuda; mesin duwe kaluwihan volume sithik, gravitasi sing kurang, operasi sing gampang, bisa cocog kanggo operasi kemudi, selokan lan pembuahan ing buah kebon, wolfberry Tionghoa, anggur, blueberry lan tanduran ekonomi liyane.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Digunakake lurus ing konfigurasi, kanthi tembok minger lan ambane lan jembaré kanthi unanimous, sing metu saka kapasitas tenaga lan excavator manual. Selokan kasebut utamane ditrapake ing operasi parit kanggo trotoar pipa bawah tanah kanggo irigasi lahan pertanian, pipa banyu keran lan kabel lemah. Konstruksi kompak, lan sawetara nuduhake kemampuan sing tetep, pas universal.

Layanan Kita
1. Wektu garansi: 2 taun
2. suku cadang: lan ing wektu garansi, yen bagean ora bisa digunakake amarga kualitas, kita bakal ngirim suku cadang anyar kanthi gratis
3. Pembayaran: T / T sadurunge (setoran 30%, lan istirahat saldo sadurunge dikirim)
4. Wektu Pengiriman: Sajrone 3 dina (Yen duwe stok)
Hubungi sampeyan yen sampeyan duwe minat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita