Traktor dipasang Ditching, Pupuk lan Mesin Panguburan Tanah


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Digunakake sakcara konfigurasi, kanthi tembok nempel lan ambane lan ambane lan ora jumbuh, sing ora ana kekuwatan daya manual lan excavator. Kasedhiyan ditrapake kanggo operasi ditching kanggo trotoar pipeline lemah kanggo ngilekake banyu ing pertanian, paip banyu lan kabel lemah. Konstruksi kompak, lan sawetara nuduhake kemampuan sing mantep, pas universal.

Layanan Kita
1. Waranti wektu: 2 taun
2. Part Spare: Lan ing wektu babar pisan, yen bagean kasebut ora bisa amarga kualitas, kita bakal ngirim sampeyan bagean anyar kanthi gratis
3. Pembayaran: T / T ing advance (30% simpenan, lan istirahat imbangan sadurunge kiriman)
4. Wektu Pangiriman: Sajrone 3 dina (Yen duwe saham)
Mangga hubungi kita yen sampeyan duwe akeh kapentingan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita