Traktor mlaku roda loro sing fleksibel kanthi Starter listrik

Mesin diesel traktor mlaku kanthi struktur sing ringkes lan ringkes, bobot entheng, bisa digunakake kanthi akeh kanggo macem-macem lapangan, kayata lahan pertanian cilik, kebon anggur, kebon kembang, omah kaca sing cocog banget kanggo lapangan pegunungan.


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Produk

Model JLN80
Daya jaran 8hp
Pilih liyane 10hp, 12hp, 15hp, 18hp, 20hp,
Merek Mesin Changchai, Changfa, Changwu
Merek sing Diarani 5,88kw
Kacepetan sing dirating (r / min) 2800
Tirus 6.00-12
7Bobot (kg) 245
Miturut Wheel 2WD
Ukuran (mm)  2250 * 858 * 1160
Groung clearance (mm) 210
Mesin Vertikal, siji Silinder, Four Stroke, Diesel Powered, Water-Cooled 
Powered, digawe adhem-banyu

Sample: Dhukungan supaya sampel.
OEM: Dhukungan pangowahan teknis.
Latihan gratis babagan teknik instalasi lan perawatan.
QC: Pemeriksaan kualitas sadurunge dikirim kanggo saben unit.
Kanggo wong utawa organisasi sing pengin dadi dealer, kita bisa menehi kabijakan sing apik.
1) MOQ
1 UNIT
2) suku cadang
Lan ing wektu garansi, amarga pitakon kualitas, bagean anyar bakal dikirim kanthi gratis
3) Kiriman
Kita bisa mbantu sampeyan ngatur kiriman
4) Wektu Pangiriman
Siji wadhah: 10 dina.
5) Wektu Garansi
Ngrampungake sistem layanan, setaun wiwit teka ing pelabuhan tujuan.
6) Katemtuan Pembayaran
Setoran 30%, saldo mbayar nalika ngasilake kabeh
7) Logo Traktor
Kita duwe logo dhewe, lan uga bisa nggawe logo dhewe kanthi pesenan kanthi gratis
8) Ngleksanakake
Mower, Plow, Trailer, Rotary tiller, pump banyu, Harvester, Planter utawa minangka sarat sampeyan.
Kanggo Katrangan Luwih Luwih, Pls Hubungi Aku lan Aku Bakal Njawab Sampeyan Sajrone 12 jam!

Electric starter 2 wheel walk behind tractor 8hp 10hp 12hp 15hp 18hp 20hp With CE2
Electric starter 2 wheel walk behind tractor 8hp 10hp 12hp 15hp 18hp 20hp With CE3
Electric starter 2 wheel walk behind tractor 8hp 10hp 12hp 15hp 18hp 20hp With CE4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita