traktor mlaku


Hubungi kita kanggo informasi: 0086 18764704890

Detail Produk

Tag Product

Model JLN80
Daya jaran 8hp
Pilih liyane 10hp, 12hp, 15hp, 18hp, 20hp,
Mesin Engine Changchai, Changfa, Changwu
Merek Brand 5.88kw
Kacepetan sing dirating (r / min) 2800
Tirus 6.00-12
7Wong (kg) 245
Dening Wheel 2WD
Ukuran (mm)  2250 * 858 * 1160
Mbusak groung (mm) 210
Mesin Dpi, siji silinder, papat strok, Diesel Powered, banyu digawe adhem 
Dipunpasang, Kalor banyu

Contoh: Dhukungan conto conto.
OEM: Dhukungan owah-owahan teknis.
Latihan gratis babagan teknik instalasi lan perawatan.
QC: Pemriksaan kualitas sadurunge kiriman kanggo saben unit.
Kanggo wong utawa organisasi sing pengin dadi pedagang, kita bisa menehi kabijakan sing apik.
1) MOQ
1 UNIT
2) Sisih Spare
Lan ing wektu jaminan, amarga pitakon kualitas, bagean anyar bakal dikirim kanthi gratis
3) Shippment
Kita bisa mbantu sampeyan ngatur shippment
4) Wektu Pangiriman
Siji wadhah: 10 dina.
5) Wektu Warranty
Ngrampungake sistem layanan, setaun wiwit tekan plabuhan tujuan.
6) Katentuan Pambayaran
30% simpenan, mbayar imbangan nalika ngasilake rampung
7) Logo Traktor
Kita duwe logo dhewe, lan kita uga bisa nggawe logo sampeyan kanthi gratis
8) Ngleksanakake
Mower, Plow, Trailer, tiller Rotary, pump water, Harvester, Planter utawa minangka syarat sampeyan.
Kanggo katrangan sing luwih lengkap, Pls Apike Hubungi Aku lan Aku bakal Wangsulan Sampeyan Mung sajrone 12 jam!

Electric starter 2 wheel walk behind tractor 8hp 10hp 12hp 15hp 18hp 20hp With CE2
Electric starter 2 wheel walk behind tractor 8hp 10hp 12hp 15hp 18hp 20hp With CE3
Electric starter 2 wheel walk behind tractor 8hp 10hp 12hp 15hp 18hp 20hp With CE4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita