• Rotary Tiller For Walking Tractor /Mini Tractor

    Rotary Tiller Kanggo Lumampah Traktor / Mini Traktor

    Tukang rotary minangka mesin budidaya sing dicocogake karo traktor kanggo ngrampungake operasi budidaya lan raking. Amarga kemampuan ngremuk lemah sing kuwat lan permukaan sing rata sawise budidaya, mula akeh digunakake; ing wektu sing padha, bisa ngethok stroberi sing dikubur ing ngisor permukaan lemah, sing gampang digunakake kanggo operasi seeder lan nyedhiyakake kasur wiji sing apik kanggo bibit mengko.