• Wood Chipper With Gasoline/diesel / Electric Engine

    Chipper Kayu Kanthi Mesin Gasoline / Diesel / Listrik

    Spesifikasi Output bensin Daya 11KW Blade diameter cm 230 Speed ​​r / min 3400 Kapasitas Chipping mm 1-100 Efisiensi kg / h 600-800 Ukuran Mm 1400 * 1200 * 600 Berat kayu Kg 140 chipper minangka jinis cemprot chip, umume digunakake kanggo ngolah pinus, kayu sing beda-beda, poplar, cemara Tiongkok, pring asli lan bahan liyane. Luwih cocog kanggo ngolah kripik kayu ing medium budaya jamur sing bisa dimakan. Kompost yaiku kita ...